Новини, Политика|21.09.2018 16:12

Административно облекчени процедури при износ на пневматично и ловно оръжие

снимка: Пресцентър МС

Държавата ще облекчи административните процедури, които се изискват при износа на продукция при производството на пневматично и ловно оръжие. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който присъства на откриването на ново производство в завод за компоненти за ловно и спортно оръжие в Габрово.

снимка: Пресцентър МС

„С вицепремиера Дончев се разбрахме да подпомогнем продукцията, която произвеждате, по-бързо да се изнася и да бъде отрегулиран този процес“, поясни премиерът.

снимка: Пресцентър МС

Министър-председателят посочи, че ниските данъци в България и ремонтите и строежите на пътища в страната привличат все повече чуждите инвеститори у нас.

снимка: Пресцентър МС

„С тази инфраструктура България все повече, чрез политиката на сближаване, става конкурентоспособна“, допълни премиерът Борисов.

снимка: Пресцентър МС

Той подчерта, че за година и половина правителството работи последователно върху приоритета „образование“ – с увеличаването на учителските заплати, с модернизацията на образователната инфраструктура и с възможностите за засилено практическо обучение в училищата.

снимка: Пресцентър МС

Инвестициите, свързани със строителството на новото производство в Габрово, възлизат на близо 15 милиона лева. За последната година броят на служителите в завода е нараснал със 17 %.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

 • Мразя Путин, защото там преследваг геювити и им викат „гомики“.
  Ша иабягам в Дания, шоту там има бърза сексуална анална помощ за педали кату мени!!!!

 • Крайнодясната партия „Алтернатива за Германия“ (АГ) ще се издигне до втора политическа сила в страната, ако днес се проведат избори за парламент. Това става ясно от социологическо проучване на ARD-DeutschlandTrend, публикувано в петък. Данните също така показват, че подкрепата за консервативния блок на канцлера Ангела Мерекл спада до ново дъно.

  Одобрението на Християндемократическия съюз (ХДС) и баварската му сестринска партия Християнсоциален съюз (ХСС) достига рекордно ниските 28%, което представлява понижение с един процентен пункт спрямо предишното проучване на 6 септември.

  Меркел, която е начело на Германия от 2005 г. насам, едва успя да избегне провала на управляващата коалиция, в която участва и Германската социалдемократическа партия (ГСДП), през юни след спор между ХДС и ХСС заради миграционната политика.

  Още по темата

  Ханс-Георг Маасен – човекът, който хвърли в хаос германското правителство

  Баварските съюзници на Меркел скоро може да слязат от пиедестала си

  Главоболията на Ангела Меркел: бежанците и Русия

  Поредният спад в подкрепата, който съпътства и нов разкол сред консерваторите, се случва след скандала с отстраняването от длъжност на ръководителя на германското контраразузнаване Ханс-Георг Маасен заради обвинения срещу него в симпатии към крайната десница.

Напиши коментар