Любопитно, Новини|21.09.2018 16:16

Работещите момичета на XI „а“ в НАГ (фоторепортаж)


Десетина момичета, от XI „а“ на Националната Априловска гимназия в Габрово, работиха през цялата лятна ваканция и продължават да се трудят в малкото свободно време през новата учебна година.


Повечето от тях се реализират в сферата на туризма и услугите като аниматори, сервитьори, бармани… Други от момичетата се занимават с палавници в детските центрове и моловете. Трети са в частни фирми с по-леко производство.


С част от заработените средства момичетата, повечето от които имат братя и сестри, са помогнали на семействата си финансово в подготовката за новата учебна година чрез купуване на учебници, тетрадки, чанти, дрехи и други.


СИП „Журналистика“, XI клас, НАГ.Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

6 коментара

  • Ае работили…тез курветини гадни нищо не са работили…седят и си бъркат с пръст в носа и само мрънкат мама им проста.

  • Ако на това му казвате работа на къде отива този свят…Ако всички работници са такива като тях…опазил Господ

  • Аз лично съм бил свидетел на работата на едно от момичетата и меко казано съм възмутен, потресен, шокиран и какво ли още не. Беше детско празненство и имаше 3 аниматорки, две, от които през цялото време си бяха на телефоните и родителите на детето лично се погрижиха за организацията на празненството. Та тези „работещи момичета“ не са нищо повече от мързеливи глезли, които не разбират нищо от работа и отговорност.
    За такива като тях просто трябва родителски контрол…

  • Ама като си скъсвахме гъза от работа никой не гледа, не знам на кои аниматори сте попаднал, но при нас имаме забрана за използване на телефоните по време на работа и аз не съм я нарушавала. Видели сте един по-млад човек, който си върши работата „отгоре отгоре“ и дай да сложим всички млади под общ знаменател.

  • на клоуните и палячовците вече им викали аниматори. ми то голяма работа да се правиш на шут пред хората. изисква сериозна подготовка, големи умения и отговорност. той и вилажера заработва на околвръстното, ама за него няма репортажи…

Напиши коментар