Новини, Политика|21.09.2018 9:30

Бойко Борисов ще пререже лентичката на ново предприятие в Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Министър – председателят на Република България Бойко Борисов ще пререже лентичката на новото предприятие за производство на ловно и спортно оръжие, с което международна компания разширява своето производство в Габрово.

Официалната церемония по откриването ще се състои днес, 21 септември, в местността „Капината 1“. Очаква се още премиерът да инспектира и инфраструктурни обекти в Габрово, които са в процес на изпълнение.

В откриването ще вземат участие още кметът на Габрово Таня Христова и заместник министър-председателят Томислав Дончев. Изграждането на предприятието започна през месец април миналата година, а инвестицията в строителство и оборудване е на стойност близо 15 млн. лева.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

  • Томито с креватната му мажоретка… Да напишат какви заплати ще се дават там, да не са само 10-20 лева отгоре на минималната… че срамота

  • Башбакан-башнасран Бориоолу ще пререже лентичката на новия еврогейски цех на Арсенал в с.Гербово. В комплект с машините, от казанлъшките села пристигат и 5 автобуса плодовити турски цигани и циганки,които да работят за решаването на демографския проблем в бившия град. Да вие честито гяури!

  • Нещо свършиха лентичките за рязане, та се налага да реже лента на чужди инвестиции.

  • България е най – зависимата от ФАЩ страна в ЕС, с най много соросоидни минетчии и майцепродавци като мен, затуй е нормално да е на дъното на ЕС. Ако излезим от еврогейския съюз за нас е свършено, защото вече няма да има пари за крадьене от Еврогейските Фондове.

    Важнуту й чи небългарските ни господари ни подхвърлят центове на отрепки кат мен дет са тъпи и ги мързи. Работещите и образовани българите да го дуът в България. Курвити на Сорос сми горди минетчии – майцепродавци и ядем сперма, лайна и грантове от време на време.

Напиши коментар