Новини, Общество|11.09.2018 14:05

Представят резултатите от „Какво свърши твоят кмет?“

Таня Христова, кмет на община Габрово, Снимка: kmeta.bg, Архив

Структурата на Гражданско движение „ДНЕС“ в Габрово ще обяви резултатите от стартиралата в началото на месец юли областна инициатива „Какво свърши твоят кмет?“. Срещата с гражданите, организирана по повод проведената анкета в четирите града на областта, ще се проведе в четвъртък, 13 септември, от 18.00 часа в малката зала на хотел „Балкан“.

Иван Иванов, кмет на община Севлиево, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Идеята на „ДНЕС“ беше една година преди провеждането на местните избори да се потърси мнението на гражданите как оценяват работата на своя кмет, както и на общинските съветници – представители на политическите сили в местните парламенти по места. Кои според хората са нерешените проблеми в градовете, които чакат своето позитивно решение.

Мирослав Семов, кмет на община Дряново

На срещата в Габрово са поканени Председателят на Общински съвет – Габрово Лена Георгиева; кметът на община Габрово Таня Христова; общински съветници – представители на политическите сили в Общинския съвет, общественици и граждани.

Дончо Захариев, кмет на община Трявна

В продължение на два месеца доброволци на движението участваха в допитването до гражданите, чрез специално разработени анкети. Резултатите от анкетите бяха обобщени и анализирани от представители на „ДНЕС“.

На инициирания диалог на гражданите с представители на местната власт ще бъдат представени данните от анкетите, кои проблеми гражданите сочат като приоритетни за разрешаване, техните очаквания и препоръки към управляващите, в чиито управленски кураж и съпричастност от движението се надяват да бъдат категорично убедени.

Ръководството на ГД „ДНЕС“ Габрово Ви кани да присъствате на срещата, която ще се проведе на 13 септември от 18.00 часа в малката зала на хотел „Балкан“.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар