Крими, Новини|15.08.2018 10:25

Близо 1 000 нарушения по пътищата в Габровско само за седмица

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Деветстотин и шейсет са били нарушенията на пътя, констатирани само за седмица на територията на Габровска област, обявиха от пресцентъра на полицията.

Продължават ежедневните засилени полицейски проверки по пътищата в областта, информират още от Областната дирекция на МВР – Габрово.

Миналата седмица полицейските служители са констатирали общо 960 нарушения на Закона за движение по пътищата.

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Най-много са били засечените да шофират с превишена скорост, като санкционираните са 705. Четирима са били установени да управляват автомобили под въздействие на алкохол или наркотици.

Трима са били хванатите неправоспособни водачи, а десет с техническа неизправност на автомобила. Шестима са били спрени, заради неправилно изпреварване, а 9 не са използвали обезопасителните колани.

Глобени са и петима пешеходци за извършени от тях нарушения. 42-ма са били водачите, установени без включени светлини.

За всички нарушения са били съставени 48 акта и наложени общо 912 глоби с фиш. Спрени от движение са десет автомобила.

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Като бях малък, слушах Тодор Колев и мнооого си мечтаех да ги стигнем американците че и задминем, ама тогава беше комунизъм и нямаше такива попове като американските:

    Свещеници са насилвали сексуално повече от 1000 деца. Тези констатации показва доклад за католическата църква в Съединените щати.

    В мащабен скандал е въвлечена католическата църква в щата Пенсилвания. Смята се, че стотици свещеници са извършвали сексуално насилие над повече от 1000 деца от 40-те години на миналия век досега, а висши служители в църквата, включително действащият архиепископ на Вашингтон са прикривали техните деяния. Това стана ясно от решението на съдебните заседатели, които разглеждаха делото, добавя Националното радио.

    Реалният брой на малтретираните деца може да е и много по-голям, тъй като част от църковните документи са били изгубени, а жертвите се страхуваха да свидетелстват, записаха заседателите мотивите към своето решение.

Напиши коментар