Новини|25.07.2018 14:02

Започва ремонтът на подлеза до автогарата

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Започват ремонтните работи на подлеза при кръстовището между ул. „Д-р Н. Василиади“ и ул. „Стефан Караджа“, в района на автогарата в Габрово, информираха от администрацията на кмета.

Движението през съоръжението е ограничено до средата на месец септември. Обектът е обезопасен с плътна ограда.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Пешеходното движение ще се осъществява по съществуващите тротоари, покрай поставените ограждения, което удължава обичайния маршрут за достигане на регламентираните места за пресичане.

Във връзка с това и с цел избягване на инциденти, Община Габрово призовава за пресичане да се използват само обособените пешеходни пътеки на ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Д-р Н. Василиади“ /срещу Автогара Габрово и срещу бившата Консултативна поликлиника/.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Строителните дейности по подлеза включват ремонт на настилките и прилежащите тротоари, отводняване, осигуряване на съвременно осветление, видеонаблюдение и достъпна среда, посредством асансьорни платформи.

Дейностите по подлеза на кръстовището между ул. „Д-р Н. Василиади“ и ул. „Стефан Караджа“ до Автогара Габрово, са част от проект „Развитие на устойчив градски транспорт на град Габрово“.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

8 коментара

 • Завършиха единия до ДХС ,почнаха другия,а къде ще минават пешеходците,като са затворени и двата подлеза.Единствено на Консултативната поликлиника пешеходната пътека.Ще има произшествия с блъснати пешеходци.Ама парите за крадене са по важни от човешкия живот.

 • Подлезът до ДХС ще бъде завършен наполовина, защото половината пари отидоха за комисионни.
  Асансьорът ще слиза само надолу от 8:00 до 12:30 часа, а ще се качва нагоре от 12:30 до 17 часа.
  В другия подлез ще е наобратно.
  Слава на ГЕРП, Слънцето Бойко и Полумесеца Сорослав Герберончев!!!
  😐😁
  Откриване :
  След откриването на Тунел Шипка.

 • Спрети да мрънкати!!!!!!! Много по-важну е, че нещу са прави в града. Паркове, недоизкарани, градинки, в които се въдят змии, кръгови движения където има нужда и където няма нужда, детска градина, която тече, мостове за милиони, тераси, паднали в реката, санирам училище, което закривам, воден цикъл, който шурти от всякъде и всеки ден има ремонти, улици с шахти, които водата и калта заобикалят, а асфалта става на дупки. Какво искате? Нищо да не правя?

 • Какво като подлеза до Хумора се ремонтира вече една година. Сега почва ремонт и на подлеза на автогарата, за да се омесят сметките.

 • Подлезите няма да бъдат завършени, но за сметка на това, ще могат да се използват за градски нужници, докато мъдрата герберастка власт реши да ги закопае и да засади отгоре градинки с гербери!!!

 • Да не забравяме стелт-аФтобусите и стелт Синята зона, която функционира, по думите на бакан Дончев, от Септември 2011-а гАдина!!!

  A това е „опозиционният“ сайт на комунето, Никиту Григоров!!!!

  😆

 • Good post. I be taught one thing more challenging on totally different blogs everyday. It can all the time be stimulating to read content material from other writers and apply a bit of something from their store. I’d desire to make use of some with the content on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll offer you a link on your net blog. Thanks for sharing.

 • KO4E BIDEPUASNATPOZLEZVIV GABROVOVO

Напиши коментар