Любопитно, Новини|13.07.2018 10:32

Академичното издание на „Приеми ме на село“ ще завърши в събота

снимка: Община Габрово

Академичното издание на „Приеми ме на село“ ще завърши тази събота, 14 юли, с форум „Вдъхновители и вдъхновени“, който ще се проведе от 13.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Събитието ще събере на едно място тазгодишните участници, представители на селата – домакини и гости от близо и далеч под знака на вдъхновението и очарованието, което носи със себе си „Приеми ме на село“ от самото си създаване до днес.

Форумът предвижда срещи с интересни личности, чиято съдба ги е отвела към живот на село и днес са пример за житейски успех, удовлетвореност и съзидателност.

Виолета Янева, Веселин Василев – Майора, момичетата от Остава.ме, които сбъдват приказката си в село Ъглен, а специално за форума ще пристигнат с виетнамското минипрасенце ЙоДа, представители на телевизионното риалити Фермата, вдъхновители от Асоциация на българските села и от Аграрния факултет на Старозагорски университет ще влязат в ролята на разказвачи на истории, а „приемните внучета“ ще споделя от какво и защо са вдъхновени.

Всеки желаещ да присъства е добре дошъл! Програма на заключителен форум на Академия „Приеми ма не село“ можете да видите оттук.

Минипрасенцето ЙоДа

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар