Новини, Общество|10.07.2018 11:15

Камбанен звън вече огласява квартал Младост в Габрово

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Денят в габровския квартал Младост вече започва и завършва с гласа на Бога, защото камбанен звън от новостроящия се православен храм „Св. св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“ оглася целия квартал и много скоро ще призовава хората в завършената църква.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

„Църковната камбана е гласът на Бога тук на земята! За това камбаните звучат в началото и края на всеки ден, за да започва и завършва той с гласа на Бога!“, каза архиерейският наместник на габровска духовна околия отец Руслан Личев след освещаването на църковните камбани.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

„На прага сме да успеем да завършим храма и вярвам, че с Божията помощ ще съумеем! Нека Бог да пази този квартал, града ни, децата ни и да ни води към спасение!“, допълни още отец Руслан.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

 

8 коментара

 • Ех, да бяхме още в славната Псманска империя!!!
  Нямаше да има русофила Отец Руслан, а щях да чувам от минарето воя на имам Осман!!!
  Ех, мъка помашка…

 • А двете хиляди джамии са строени по време на славното герберско робство!!!
  Бойку Акбар!!!

  Гордеа се, че съм тиквостански бакан-домуз!
  Груууууух…Квиииик…

 • Всъщност джамиите са около 1350, ама най-хубавото е че 1000 от тях са построени по времето на дерьмокрацията. Майната му на православието!

 • Най-важното е да повярвате, че между Християнството и исляма няма никаква разлика и исляма е религия на мира и толерантноатта, а не на масовите кланета, еничарството и данъка Изтрити зъби!!!
  Приемете исляма и ще заживеете в благоденствие като чаршафосаните свине и пингвинките в СА и единстсената ви работа ще е да се дупите пет пъти на ден в джамията!!!!
  Само така ще ви отклоним от тъй вредното руско православие, от което треперят нашите мастер-шефове…

 • Дядовцити ни взривяваха църкви и бесеха попове по камбанариити, бащите ни доносничеха кой ходи на църква, а сега ние соросоидните подлоги от ГЕРБ и слуги не Пердоган, сме гарант за ликвидиране на православието и българщината. Както казва помашкият мангал Сюлейман Паси – майната му на православието!

 • Какво стана с гнусмата русофобска свиня, внук на турчин, Борис Джонсън-Педеронсън ма, Свиньо!???

 • Товарищ Кратунко в сарая на Козяк 16, товарищ Мутроний Банкянски на коронацията на Ердоган, обаче са ни спуснали опорки че руснацити са свине.
  Тей сми ний, шорошкити мърши, дан си помислити че имами някакви остатъци от достойнство и чест в аналния си отвор…
  😀

Напиши коментар