Комисар Младен Маринов бе на посещение в Габрово

снимка: Пресцентър ОДМВР – Габрово

Главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов бе на посещение в Габрово, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

В рамките на посещението си той проведе работна среща с кмета на община Габрово Таня Христова.

В разговорите участва и директорът на ОДМВР – Габрово старши комисар Борислав Бончев.

Тримата обсъдиха теми, свързани със средата на сигурност в общината и опазването на обществения ред.

Дискутирани бяха въпроси за цялостната превенция на битовата престъпност, срещите на мобилните екипи на ОДМВР-Габрово с жителите на малки населени места, механизмите за ограничаване и недопускане на хулигански и вандалски прояви, както и за подобряване нивото на пътна безопасност в региона.

В края на срещата старши комисар Борислав Бончев отбеляза, че са предприети мерки за обезпечаване на добър обществен ред и за недопускане на инциденти по време на предстоящото на 18 юни премахване на постройки в общински имоти в Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

9 коментара

 • Вандалските и Мангалските прояви са запазена марка на ОПГ ГЕРП.

  Никой друг няма права върху тях!!!

 • Ни знам що дудоха. Май вечи ша ма прибират. Ама що? Нъл съ отчитам дету тряа?

 • Грантово проституиращите партии към Козяк взимат по един процент с клизма.
  А уж сме просперираща хамериканска кочина…

  Колко тъжно, а Свиньо?!

  😄

 • Дядовцити ни убиваха българите в Пирин защото не искаха а се пишат македонци,Гей орги Димитров арестува Димитър Талев за „великобългарски шовинизъм.

  А ние внуците им, шорошките проститути от ГЕРБ и обединени Пръцреоти, подписахме договор за мацедонска нация и jазик и сега се радваме, че клекнаха пред екините.

  И всичко за едни грантове…

  Народе????

 • вилажерка, има ли изобщо тема по която да си подготвена? чак пък толкова тъпо и незнаещо създание наистина рядко се среща. ами това е то. от миняги на турските тираджии не ти остава време да прочетеш нещо. дори вечер предпочиташ интимната компания на пръча, пред това да прочетеш. и всичко заради едни 24 цента. истински дебил.

 • не мога нито да чета, нито да пиша, ама за разлика от теб не си развявам биберончето в пункт за вторични суровини. хахахаххаха. тъпо животно, прехранващо се от миняги и тролене.

 • Това е Вилъджера, той няма достойнство, това му е работният орган, с който обслужва анадолските шофьори!!!

  ОТГОВОР

  инфо 18.06.2018 15:02
  Ако не беше Путин и ние щяхме да сме с крадено жилязо в пункта да развяваме достойнството на циганина. Слава на Путин и копейките му!

  ОТГОВОР

  🙂 18.06.2018 15:13
  това е вилажера – парчовския колибарин с циганска кръв. просто кръвта в него е проговорила и си е показал чурката. свидетелите на това деяние са обслужени от невролог, защото не са могли да спрат да се смеят виждайки микроскопичните размери на парчовската пишка. ама тя по-голяма не му и трябва. той си изкарва хляба със задник и уста, не с предник.

  ОТГОВОР
  хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха. не мога повече. парчовската отрепка е за смях на целия форум.

 • Добре, че пуснахме пак ускорителя на елементарни частици в ЦЕРН, защото мозъчната дейност на Вилъджера се хваща само там.
  А пишчицата му се вижда само с електронен микроскоп.

  😁

  • Защо не обясниха на комисаря за шефа на полицията как години наред взема пари от Бисер за да си продава наркотиците а защо не му обясниха а тръгнали за циганите да му искат оставка паляци….

Напиши коментар