Новини|12.06.2018 14:52

Новият мост над Янтра в Габрово ще бъде открит в началото на юли

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Новият пешеходен мост над Янтра в Габрово, свързващ двете крайречни улици „Аврам Гачев“ и „Дунев“, ще бъде официално открит най-късно през първата седмица на месец юли. Това заяви за „Габрово Нюз“ кметът Таня Христова.

„Мостът е на финален етап. Остава да се засадят цветята и да се довършат някои от пробите, свързани с художественото осветление. До края на първата седмица на месец юли вярвам, че ще успеем да го открием“, каза Христова.

По думите й стана ясно, че в двете зони, около мостовото съоръжение на ул.“Аврам Гачев“ и ул.“Дунав“, вече има възстановяване на асфалтовата настилка. Виждат се и подходите за пешеходния мост.

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

„Сигурно някои от тези граждани, които са се разхождали в по-късните часове, може би са били свидетели на част от пробите, свързани с художественото осветление. Има още малко довършителни, дребни детайли. Най-късно в края на първата седмица на юли ще го открием“, поясни габровският кмет.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

19 коментара

 • КВИИИКВИИИИИИИИИИКККККК :(:(:(:(

 • И колко милиона струва тази ненужна пасарелка? И сложиха достатъчно арматура за да не падне като тераската по нагоре. Нали един и същ изпълнител ги прави.

 • Нещо за увеличените такси за детските градини и административните услуги не каза ли?

 • Този мост е единственото добро попадение от всичките проектчета, но това не се дължи на ГЕРБ,а на това, че проектантът на моста е бил добър и е избрал красива форма и дизайн.

  То и Мракотея щеше да стане чудна, ако не бяха откраднали парите…

 • Най-малко 10 души загинаха при сблъсък между катамаран и баржа в река Волга край руския град Волгоград снощи. Един човек е в неизвестност. Издирването му продължава.

  Катамаранът се ударил челно на 250 метра от брега в баржа. Тя била теглена на буксир от кораб.

  На борда на 12-местния катамаран, използван за разходки, е имало 16 души, екипаж и пътници. Пасажерите са били младежи, всичките пияни. Катамаранът не е имал необходимите документи и опознавателни светлини.

  Петима от хората на борда са спасени. Трима от тях са настанени в болница, но без опасност за живота. За разследване на инцидента е изпратена специална комисия от Москва.

  Катамаранът е бил управляван от своя собственик, който е загинал на място. Това е Дмитрий Хахалев, бивш управител на Калачевски район във Волгоградска област.

  През 2009 г. Хахалев е осъден на четири години затвор за сексуално насилие и стрелба в нетрезво състояние, както и за отправяне на обиди към полицаи.

 • А във процъфтяваща Флорида взеха четири дечица за заложници и ги убиха…

  Слава на демократичната пиндостанска кочина!!!!

 • красива и естествена усмивка на потното момиченце. сега вече ще сънувам кошмари. а мостът прилича на дебело черво в процес на диаритичен спазъм.

 • Имаме си кметица Квазимодо, но моста е добър.

 • Гербирастити няма да направят моста.

  Гербирастити няма да направят кръгови на Консултативна и Шиваров Мост.

  Гербирастити няма да направят Водния цикъл.

  Гербирастити ша правят Текстила приют за джихадисти.

  На 18. 03. 2017 г. народът ша измите гербирастити.

  Квик 🙁

 • Гербирастити НЕ се осраха с Водния Цикъл!!!

  Гирбирасити не съ усраха с Жаботея!!!

  Гирбирасити не напълниха целия град с Општински цигански къщи и Общежития!!!

  Гирбирастити купиха нови аФтубуси и направиха СвИНЯ зона ощи приди 4 гадини!!!!

  Гирбирастити НЕ направиха Източна улица, затапена в двата края и пу средъта!!!

  Ас ни съм дебил !!!

 • Я кажи сега, има ли мост или няма 🙂

 • Мостът е много хубав, Свино, защото може да те овесим на него заедно с другите боклуци под часовника!

  😆

  • Може, Мършо, това ще стане когато спреш да си клавиатурна мишка и отрепка, когато народът измете герберастите, когато доларът фалира, и т.н. и т.н. Демек, в паралелния ти живот в който не си насрана мишка и цървул 🙂

 • вилажерка, а среща с Ненко кога? мишката си ти, смрадлив гурел. Ще си снимаш ли пак китайския часовник в землянката, която е на мечковица, ама е в елитния квартал „хиподрума“? или пък ще покопаеш за спиране на шадраваните от водния цикъл, а може би ще поддържаш падащите тераси. защо пък да не ни платиш ремонтите по ходовата част на автомобилите след прекрасното асфалтиране в града? плюя на теб. тъпунгер.

  • Не, влечуго, плюеш върху мишката и клавиатурата си 🙂 Ненко ще го видя като спре да лъже че живее в пети апартамент на сграда с 4 апартамента. Часовникът ми струва колкото месечната издръжка на цялото ти клошарско семейство. ГЕРБ на власт, господарите ти от БСП в опозиция, а ти бедна акцвентираща подлога. Марш да се бесиш, червей 🙂

   • за 8 лева ли взе часовника? щото ние с толкова се издържаме. хахахаха, вилажерка, ти си плосък лъжец и духач на тираджии.

 • Църррррррррррррррррррр, проституиращо нищожество 🙂

 • всички знаем, че проституираш, ама не вярвах, че си разбрала, че си нщожество хахахаха

 • Живея в бл.111 в Хиподрума, ап.108 на 106- апартамвнтеб блок.
  Туй е шоту мезинета ми й в мазету, ама не е землянкъ, какту ма убиждати!!!

  А офисът ми е на Крум Попов 3, в офиса на фалиралата Жокер Медиа, дету ми плаща с фалирали рубли!!!!

  А часовник не ми трябва, щоту дЕдо Шорош ми праща опорките точно на всеки час на Правеца.

Напиши коментар