Новини, Общество|11.06.2018 10:14

Стартира инициативата „Какво свърши твоят кмет?“

Таня Христова, кмет на община Габрово, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Година преди гражданите на област Габрово да дадат своя вот за органи на местно самоуправление, структурата на Гражданско движение „ДНЕС“ в Габрово стартира областна инициатива „Какво свърши твоят кмет?“.

Иван Иванов, кмет на община Севлиево, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Тази идея е продължение на предходни инициативи на Движението, за издигане ролята на гражданското общество, като коректив и партньор на местната власт при решаване проблемите на нашия град и област.

Мирослав Семов, кмет на община Дряново

В продължение на месец, гражданите ще могат да попълват анкети в приемната на движението в Габрово, на адрес пл.“Първи май“ №1В, ет.1.

Дончо Захариев, кмет на община Трявна

В Севлиево, Дряново и Трявна анкетите ще се разпространяват от активисти и симпатизанти на движението, като този метод ще бъде приложен и в областно Габрово.

Анкетите ще бъдат обобщени и градоначалниците на четирите общини ще бъдат поканени да дискутират проблемите пред медиите и гражданите, под координацията на ГД“ДНЕС“.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

15 коментара

 • Как така какво съм свършила? Разхождах си червената рокличка по света и у нас, достигнах 20% от населението в града да са цигани ( това ми гарантира 20% на изборите минимум и като сложим баламурниците пак ще победя), завърших водния цикъл, който ремонтираме всяка седмица и загубите намаляха до невероятните 57%, поправих една паднала в реката тераса, преасфалтирах целия град с 2 см дебел сафалт, започна санирането на блоковете в унисон с еврогейските ценности и града заприличва на шарена панаирджийска барака, направих тунел и източен обходен път, който не функционира, направих една камара безсмислени кръгови движения из града….. Успехи, успехи, само успехи бележат моето командване.

 • Най-гулемият ми успех предсуи, той ша бъди един паднал Джоб в рекъта, многу по-гулям успех от Тераскатъ!!!
  И невидими аФтобуси на метан и ток!!!!

 • Най- големите успехи са незавършеното пешеходно мостче за никъде, но за близо 2000000 лв. Също така ненужно кръгово на площад именуван на комуниста Марсел де Бископ. И незнаен ремонт на старото Колело. И ремонт на закрито училище и т.н.
  Но върхът на кметичката са 9-те милиона лева, които и дадоха за непризнати разходи за водния проект и депото за отпадъци. Без тях вече щеше да е фалирала общината.

 • А как ще коментирате кръговото пред тунела зад полицията?

 • вилажера няма да се включи, защото все още си кърпи ануса от гей парада. хахахахаха

 • Какво пак недоволствате? Нали ви направихме невидим завод за автобуси и тролеи? Заплатите там са също невидими? Видими са само резултатите: обезлюдяване на Габрово и населването му с орки.

 • На мястото на завода за тролеи ще се открива този комбинат. А може и да е в землянката на Мечковица при пръча. В краен случай Путин ще превземе тайната квартира на Парчовци и от там ще пуска опорни точки за безсмислено похарчените милиони. А Виладжера може да му вдигнат комисионната на 25 стотинки на постинг за матросовско бранене на очевидни идиотизми.Слава на ГЕРБУЛЛА.

 • Когато достигна юбилейния 10 000-ен турски тираджия, другаря Борисов ще ме награди с орден „Заслужил деятел на джендърския труд“ с кожена каишка, за да си го връзвам на Органа на труда!!!

  Завиждайте, мръсни путиноиди и комунасти!!!!

 • За успех може да се определи студения и с течащ покрив Дом на културата. Ако не се даваха пари за безмислени мостчета може да се направи добър ремонт. И като се знае кой прави мостчето, се замисляме да не падне като тераската. Но за сметка на това правят и подлеза, защото от подлез не се пада.

  • Придвидили сми там пътя да падни в подлеза, а снега от козиркити да са изсипва направо на платното на кръстовищиту. Успех след успех!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • вилажерка, че то пак дошло време за избори. стягайте циганите.

 • За следващите избори вече сче внесли 10 000 бутилки кафяв ром, значи 20% сигурни.
  Още 15% наши куклички, уредени на топли службички, дето си чешат шундите и пият кафенца по цял ден, стават 35%.
  Още 10% малоумни пенсии, дето хвърлят пачки през терасите на първите, и вече сме спечелили изборите с 75%!!!

 • Като не щете да гласувате за мен, ще си водя избиратели.

 • Най-голям успех: Закрих училище на което правя саниране за милиони и там ще настаня нови циганета и питомците на Слаботоковото! голям купон ще стане, всеки ден ще се млатят и пищят! Успех в иновациите на осъществените мечти!!!!!!!!!

  • Ами Общинския пазар?! Той е срамът на Габрово. Едни стари и клошарски сергии, настилката от 19 век… позор и отврат. Помня го от 50 години – не е мръднал! Другите градове направиха Пазари за чудо и приказ. Закрити, широки, светли, чисти, подредени. А в Габрово нищо не мърда. Ами градинката при Театъра?! Боже, всичко е западнало и няма визия за модерна и европейска визия. Затова и всеки втори магазин има надпис „Дава се под наем“. Всяко второ младо семейство напуска. Жалко за старата слава на града.

Напиши коментар