Новини, Политика|31.05.2018 17:44

Водният цикъл на Габрово представи България в Страсбург

снимка: Община Габрово

Интегрираният проект за водния цикъл на Габрово беше представен в Европейския парламент в Страсбург като 1 от 28-те успешно реализирани проекти в страните от Европейския съюз.

Изложението на проектите се проведе по повод 30 години Кохезионна политика на Европейския съюз.

България бе представена с Водния проект на Габрово, информираха от местната общинска администрация. Събитието беше открито от Комисаря по регионално развитие в присъствието на българския евродепутат Андрей Новаков.

През 2018 г. политиката на сближаване на ЕС отбелязва своята 30-та годишнина. През годината Европейската комисия организира събития и изложби, свързани с годишнината. Инициативите включват и поглед в миналото към петте програмни периода, показват как политиката и регионите, които обслужва, са се развили през годините.

В своите инициативи, посветени на годишнината, ЕК представя по един емблематичен проект от всички държави членки, като показва размаха и ефективността на направените инвестиции и илюстрира как структурните и кохезионните фондове на ЕС променят качеството на живот на хората.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • хахаха, за това ни мислят за втора категория хора. щом се гордеем с един пълен провал така ще е. плюя на водния цикъл.

  • Танчиту просто е показала на франсетата как НЕ трябва да си сменят тръбите.
    Да не правят като Бая Ганя 😂

Напиши коментар