Любопитно, Новини|25.05.2018 13:12

Кои са победителите в конкурса за карнавална картина?

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

И тази година в рамките на Карнавал Габрово 2018 се проведе конкурс за участие по лична инициатива, под мотото „Габрово-мой малък Брюксел, в който участие взеха 10 групи, в различни раздели.

Организаторите на Конкурса имат честта и удоволствието да обявят и тазгодишните победители, определени от тричленното жури, което по време на шествието оценява оригиналност на идеите, артистичност на участниците и атрактивно представяне на темата.

Картина № 58 – Школата за приложно изкуство „Ива Пенчева“ и гимнастичките на „Етър Елит’ гр.Велико Търново, със своя Спектакъл – Традицията е модерна.

В раздел Голяма група, над 10 участници, наградата спечели Картина № 58 – Школата за приложно изкуство „Ива Пенчева“ и гимнастичките на „Етър Елит“ – Велико Търново, със своя Спектакъл – Традицията е модерна.

Картина № 13 „Приказна Европейска България“, Карнавалната картина, представена от най-малките участници в тазгодишния конкурс – децата от I А група на ДГ“Мики Маус“ с учители Бистра Георгиева – Чиприянова и Светла Христова.

В раздел средна група, до 10 участници, призът се присъди на Картина № 13 „Приказна Европейска България“, Карнавалната картина, представена от най-малките участници в тазгодишния конкурс – децата от I А група на ДГ“Мики Маус“, с учители Бистра Георгиева – Чиприянова и Светла Христова.

Организаторите на Карнавал Габрово 2018 обявиха и награда на публиката, която се определи с онлайн гласуване, срокът на което беше до днес и всеки, изявил желание, имаше възможността да гласува на страницата на Карнавал Габрово.

Картина № 16 и децата от ДГ,,Радост“, със своя ,, Килим от цветя‘‘

Наградата на публиката, с безкомпромисно мнозинство, печели Картина № 16 и децата от ДГ,,Радост“, със своя ,, Килим от цветя‘‘, която получи своите 208 гласа.

Организаторите на Карнавала благодариха на всички участници в конкурса.

„Приветстваме и творческата мисъл, и техническата реализация на представените картини! Радваме се, че габровският хумор и най-голямото ни събитие – Карнавалът, провокират и вълнуват във време като днешното, което изобилства от информация и възможности.

Вярваме, че в бъдеще, конкурсът ще бъде още по-популярен и ще превлича огромен интерес от страна на габровци и гости на града.

Оставаме с очакване и през следващите години за още повече креативност, габровска прагматичност и изобретателност!

Честито на Победителите! Желаем успех на всички бъдещи начинания!“, заявиха те.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар