Култура, Новини|23.05.2018 10:11

Тържествено честване на 24 май в Севлиево

снимка: Община Севлиево

Община Севлиево организира тържествено честване на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост – 24 май. На събитието, освен гостите и жителите на града, ще присъстват политици, народни представители и представители на бизнеса.

Официалните тържества ще започнат в 10:30 часа на площад „Свобода“, а кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов лично ще поздрави всички присъстващи и ще връчи отличия на зрелостниците с постигнати високи резултати. Ще бъде обявен номинираният за „Учител на годината“.

Публиката ще забавляват възпитаниците на Детски комплекс „Йовко Йовков”, с ръководители Пламен Пенчев, Калинка Иванова и Цветан Цонев. А своите поздрави ще отправят Даяна Тотева, Стефани Доновска, Мария Сунай, Силвия Петкова,Тереза Искренова, Александра Сашева, Стефани Христова, Ивайло Томов, Цветиян Илиев и Лъчезар Лъчезаров.

Всички жители и гости на града могат да дойдат в празничния ден от 10:30 часа на пл. „Свобода“, за да отбележим заедно един от най-светлите празници в българския календар.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар