Любопитно, Новини|17.05.2018 10:27

Кандидатствайте за „Внучета назаем” в „Приеми ме на село”

снимка: Община Габрово

За шеста поредна година Община Габрово предоставя възможност на деца и младежи от цялата страна да се включат в инициативата „Приеми ме на село”. В рамките на една седмица участниците ще имат възможност да бъдат „внучета назаем” и да станат част от автентичната селска среда при баба и дядо „под наем”.

За малчуганите от Габрово, на възраст от 9 до 14 години, ще бъдат организирани два дневни лагера „Приеми ме на село” в селата Враниловци и Новаковци, като тази година с. Враниловци се включва за първи път в инициативата.

снимка: Община Габрово

За една седмица децата ще имат възможността да се докоснат до забравени български традиции и ценности, ще опознаят природата и ще се радват на игри на селската поляна, които липсват в градското ежедневие.

Крайният срок за подаване на заявления е 15 юни. За допълнителни въпроси можете да се обръщате на тел: 0888 894 443 и 066/809 818

снимка: Община Габрово

Всички подробности относно условията за участие, както и електронните заявления може да откриете на сайта на „Приеми ме на село”.

За младежите над 15 години през това лято ще бъде организирана първата Академия „Приеми ме на село“. Подробности за условията за участие в Академия „Приеми ме на село“ ще бъдат качени на сайтовете на Община Габрово и на инициативата „Приеми ме на село“.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Не се притеснявайте, ще ви пратим млади ромове да ви претарашат къщите. Българчетата са дефицитни.

Напиши коментар