Новини, Общество|16.05.2018 11:55

Габрово ще отбележи своя празник на 17 май

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

На 17 май (четвъртък) Габрово ще отбележи своя празник. Денят на Габрово ще бъде наситен и изпълнен със събития.

Чествания за Празника на града ще започнат в 09.00 часа в Храма „Успение на Св. Богородица“, където ще бъде отслужен молебен за благополучието на Габрово.

В 09.30 часа тържествено ще бъде издигнато знамето на града на площад „Възраждане“ пред сградата на общинската администрация.

Програмата за Деня на Габрово ще продължи в търговския център на бул.“Могильов“, където от 16.00 часа ще бъде открита изложбата от захарни макети „Моето сладко Габрово“.

Тържествената сесия на Общински съвет – Габрово, по време на която ще бъдат обявени почетният гражданин и носителят на почетен знак на града, ще се проведе в Ритуалната зала на Общината от 17.30 часа.

Празничната програма ще завърши в 18.30 часа пред откритата сцена на площад „Възраждане“ с Биг бенд парад.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

 • Хубаво нещо е пролетта. Слънце пече, дърветата се разлистват, комунастогерберастите-шорошоиди квичат в трапа в Будапеща и опаковат куфарите за Берлин…
  Честит празник, габровци!
  Скоро няма да сте гербовци
  ✌😀

 • Путлер откри движението през несъществуващия Кримски мост, а Мутлер врче десета година не може да намери време да пререже лентичката на реално съществуващия тунел под Шипка…
  Ех, каква мъка е да си шорошодебил…

 • На Курнавала съм решил да са маскиръм кату себе си, ша бъда Парчовски гей-траверс, пълен с педро-атлантическа солидарност като магаре с пръдня!!!

  Ша са борим с Путлер до последния гр@нт!

Напиши коментар