Новини|27.04.2018 16:32

КНСБ – Габрово с хепънинг под небето за 1 май

снимка: КНСБ – Габрово, Архив

Регионалният съвет на КНСБ – Габрово организира хепънинг, по повод денят на труда и международната работническа солидарност.

Той ще започне на 1 май от 17.00 часа на поляната в квартал „Русевци“ в Габрово и се реализира в партньорство с Народно читалище „Христо Смирненски 1949” – Габрово.

Първата част на хепънинга ще започне от 17.00 часа и ще включва спортни игри с деца и възрастни /дърпане на въже, федербал, игри с топки, дартс, фризби и други/, мобилна приемна за трудовоправни консултации, викторина, свързана с Деня на труда, пикник на поляната, съпроводен с музикално озвучаване, а всеки желаещ ще може да изтегли синдикален късмет.

Втората част на хепънинга, от 20.30 часа, ще бъде кино под небето, по време на което ще се прожектират: Клип „Правата на всеки са права на всички”, създаден по Национална кампания на КНСБ в подкрепа правото на свободно сдружаване; Информационен филм „Моето първо работно място”, създаден също от КНСБ, с цел да запознае младежите, които тепърва започват работа с техните трудови права и задължения; Документален филм „Да живееш промяната”, представен от Сдружение „Мечти и отбори”, Габрово, който изследва решенията на глобалните кризи, пред които сме изправени днес. В него има и вдъхновяващи истории на хора, които предизвикват промяна в техния живот по един устойчив и възстановяващ начин.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар