Мери Бойс Бенд представя новия си албум с концерт в Габрово

Мери Бойс Бенд представя новия си албум „Щастливи дни“ с концерт на 8 май (вторник), от 19:00 ч., в зала „Възраждане“, Габрово. Официалната премиера е 10 дни по-късно в София. Габровци ще имат възможност първи да си вземат и новия албум с автограф.

Музикантите пуснаха едноименната песен и лирик-видеото към нея по повод своята 23-та годишнина през януари. Днес тя е на върха в националните музикални класации. За представянето ѝ на живо на концерта на 8 май, Мери Бойс Бенд ще има специален гост – габровския акордеонист Николай Дренски. Ще прозвучат и още нови песни от албума „Щастливи дни“, както и добре познатите сингли от последните години: „Телефонът звъни“, „Излишни думи“, „Пак да срещна твоето лице“ и любими песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“.

Мери Бойс Бенд приема за година на създаването си 1995, когато за първи път свири в такъв състав на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебниците по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Организатор на концерта на 8 май в Габрово е НЧ „Будителите 2017“. Част от събраните от билети средства ще бъдат предоставени за дейността на читалището. Билети можете да си вземете от организаторите (тел.: 0888/903773), от касата на ДТ „Рачо Стоянов“ (тел.: 066/803860) и на място преди концерта в зала „Възраждане“.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар