Новини, Спорт|18.04.2018 9:55

Трети габровски отбор на 1/8 финал в Лига България

снимка: АНЛ – Габрово

Трети габровски отбор влезе сред 16-те най-добри на турнира Лига България. Това е тимът на „Pasta Gabrovo“, който преодоля „Фантастико“ (Враца) на неутралния терен в Ботевград. Габровско – софийската селекция на Радослав Спасов влезе ударно в мача и до петата минута вече водеше с два гола разлика.

Точни за габровци бяха Васил Мартонин и Даниел Маринов. Този аванс се запази до края на полувремето, след като „Pasta“ заиграха спокойно и без напрежение се справяха с атаките на врачани.

През втората част Николай Божов отбеляза нови два гола и предреши крайния изход на мача. В заключителните минути врачани стигнаха до почетно попадение, с което бе оформен и крайният изход от двубоя – 4:1, в полза на „Pasta Gabrovo“.

Впечатленията след края на срещата бяха, че са се срещнали два от най – стойностните отбори в турнира и само волята на жребия спира единият в тази ранна фаза. Много добре за габровци се представиха местните момчета Станислав Събев, Веско Караколев и Васко Нанков, а готов във всеки момент да се включи бе и Тихомир Петков.

Следващият съперник за габровци, във фазата на 1/8 финалите ще бъде съставът на „Камите“ (Сливен). Датата и часът на мача ще бъдат оповестени възможно най – скоро.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Важнуту й, чи Тръмп и НАТУ пубедиха в Сирия и вечи ша ни дават грантувете в зилени сирийски банани вместу в центуви, щоту вечи петродоларъ фалира, а китайцити не дават юани.

Напиши коментар