Новини, Политика|12.03.2018 10:45

Кристина Сидорова стартира подписката за отмяна на сделката с ЧЕЗ

снимка: БСП – Габрово

Народният представител от ПГ на БСП за България Кристина Сидорова проведе приемен ден в Община Дряново и стартира подписката „Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България“, информираха от централата на левицата в Габрово.

В рамките на отворената приемна за граждани, която се състоя в сградата на Общината, Сидорова се срещна с местни жители и коментира с тях актуални теми, свързани с развитието на дряновската културна общност.

На вниманието на депутата бе поставена за пореден път темата за механизма за разпределение на държавната субсидия към читалищата. Кристина Сидорова се срещна и с местни творци, които потърсиха подкрепа от нея за развитие на дейността си.

снимка: БСП – Габрово

По време на приемния ден в Община Дряново към народния представител от БСП се обърнаха и пенсионери, с апел за промяна на политиката на правителството за отпускане на добавки за празници единствено на възрастните с доход до 320 лв.

За съжаление, много пенсионери в Дряновско не влизат в тази графа, заради малка разлика, идваща от вдовишките им пенсии. “По този начин сме обречени на нищета за предстоящите Великденски празници”, категорична бе възрастна жена, която разговаря със Сидорова.

снимка: БСП – Габрово

След края на отворената приемна депутатът от левицата се срещна и с други местни жители по повод казуса “ЧЕЗ”. Основните теми на срещата бяха свързани с политиката и действията на БСП за защита на гражданите от дейността на монополите и отменяне на сделката за ЧЕЗ България.

снимка: БСП – Габрово

В тази връзка Сидорова стартира подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар