Икономика, Новини|01.03.2018 11:12

Лотарията с касови бележки бележи своя пик и в Габровско

снимка: НАП – Габрово, Архив

Новият сезон на Лотарията с касови бележки, която започна Националната агенция по приходите, бележи своя пик и в Габровска област, информираха габровските данъчни. Броят на активните потребители от началото на Лотарията в Областта е 646, като общия брой на регистрираните касови бележки е 107 976 бр., на стойност 1 334 117 лв.

Като любопитен факт трябва да се отбележи фактът, че един потребител е регистрирал от началото на Лотарията 8 496 бр. касови бележки.

От НАП – Габрово припомнят на гражданите, че всеки месец НАП ще дава по 2 000 лв. на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще спечели и предметна награда на стойност приблизително 1 000лв., а 50 000лв. си остава голямата награда от Лотарията.

Гражданите, които плащат с банкова карта или през ПОС терминал имат двойно по голям шанс да спечелят награда. За тези граждани, които тепърва ще се включат в играта, е необходимо да знаят, че трябва да създадат еднократно свой профил в сайта www.kasovbon.bg, като всеки участник може да въвежда касови бележки без ограничения.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар