Новини|26.02.2018 9:45

Снегът натрупа до 12 см. в центъра. Оранжев код за Габрово!

снимка: Община Габрово, Архив

Оранжев код за снеговалеж и отрицателни температури е в сила днес, 26 февруари, за област Габрово. Времето е облачно, вали слаб сняг. Височината на снежната покривка в централна градска част на Габрово е 10-12 см.

Проходът Шипка е проходим при зимни условия, пътното платно е почистено. Височината на снежната покривка е 15 см., температурата – минус 12 градуса. Остава в сила забраната за движение на МПС с обща маса над 12 тона. Пътищата за гр. Севлиево, Трявна, Дряново са почистени, проходими при зимни условия.

Времето в курортен комплекс Узана е облачно, вали слаб сняг. Температурата е минус 12, снежната покривка е 30 см. Пътят е почистен, проходим при зимни условия.

Основните дейности относно транспорт, топло – и водоснабдяване, снабдяване на населението с хранителни и други основни стоки се изпълняват в рамките на нормалната дейност при зимни условия.

ОП „Благоустрояване“ обработва градската пътна мрежа, фирма „Димас“ почиства пътните участъци в към селата.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • аааааа, че що само оранжев? нека бъде червен код. такова бедствие – 12см сняг, никога не се е случвало в габрово. плюя на парчовския убитак вилажера.

Напиши коментар