Христо Гърбов с „Любов и гръмотевици“ в Габрово

Снимка: Импресарска къща“Вер-ди Арт“

Най-новата комедия „Любов и гръмотевици“, на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг, пристига в Габрово този петък. Продукцията на режисьора Орлин Дяков, подготвена от Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе, ще гостува на габровска сцена на 23-ти февруари, от 19.00 часа в Драматичния театър „Рачо Стоянов“.

В главните роли ще видим актьорите Христо Гърбов, Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев и Любомир Кънев, който гарантират на публиката 2 часа незабравимо изживяване.

В пиесата на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг ще видим как една театрална трупа се мъчи да се отърве от ежедневните си неволи. Зрителят ще може да надникне зад съвсем леко повдигнатата театрална завеса, за да установи, че личните драми, на които сме подвластни ние простосмъртните, не подминават и актьорите.

Ще се озовем зад кулисите на театъра, за да станем свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера.

Най-новата комедия „Любов и гръмотевици“ гостува в Габрово, благодарение на Импресарска къща „Вер-ди Арт“.

Билети за постановката можете да резервирате на тел. 0877 / 373 489 и на фейсбук страницата на Импресарска къща „Вер-ди Арт“ . Те ще бъдат в продажба на касата на Драматичния театър „Рачо Стоянов“ – Габрово от 12 февруари (понеделник).

Всички предварително резервирани билети ще бъдат предоставени за закупуване от каса на 12 февруари.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар