Любопитно, Новини|05.02.2018 12:08

Над 200 предложения в конкурса за лого на Карнавала

снимка: Община Габрово

Двеста и деветнадесет предложения за карнавално лого постъпиха от страната и чужбина, и вече се състезават за голямата награда в конкурса за лого на Карнавал Габрово, информираха от местната общинска администрация. На 2-ри февруари в 17 часа изтече крайният срок за участие в надпреварата.

Цифрата е впечатляваща, а регистрираното участие е изключително радостно за организаторите на конкурса. Интересът към Карнавала в Габрово е показателен не само за известността на събитието, но и за неговото качествено съдържание.  Скоро ще стане ясен и новият му бранд, който трябва да определи специално назначеното жури.

Предвид големия брой на логата, допуснати за участие в конкурса, организаторите пожелават на участниците в журито остър поглед, критичен ум и търпение, а ние търпеливо ще чакаме 16 февруари, за да узнаем името на печелившия и да видим кое ще бъде новото лого на габровския карнавал.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

 • Логото ще е Бай Ганю с една голяма лъжица, който гребе от тенджерата с европейските фондове.

 • Габрово винаги е бил град на хумора и затова габровци си избраха кмИтица – мажоретка с любовник – Кратуна, които създадоха новите Седем Чудеса на Гербово:
  Паднала Тераска
  Езеро без вода
  Улица за никъде
  Затворен Мост
  Кръгово без зебри

  Останалите две са в процес на изграждане!!!

Напиши коментар