Свържи се с нас

Новини

Даниела Василева „изхвърча“ от Общината

Published

on

снимка: Община Габрово, Архив

От днес, 30 януари, Даниела Василева вече не оглавява Дирекция „Образование и социални дейности“ в Община Габрово. Това става ясно от информация, публикувана на интернет страницата на институцията. Кметът на Габрово Таня Христова е приела подадената оставка.

Вече бившият директор на дирекция „Образование и социални дейности“ в Община Габрово Даниела Василева е подала заявление за прекратяване на служебното й правоотношение по взаимно съгласие.

„След създалото се напрежение в един от ресорите, за които отговарям и огромната незаслужена клеветническа кампания лично към мен, за да запазя честта и достойнството си и с цел нормализиране на работния процес, заявявам желанието ми да бъде прекратено служебното ми правоотношение по взаимно съгласие“, заявява Василева.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

7 Comments

 1. Кореняк

  30.01.2018 at 11:37

  Най-после, след толкова обществено недоволство, но кокъла трудно се оставя…

 2. Кети

  30.01.2018 at 11:55

  С лъжи и не знам не става…не може да си затваря очите и да казва НЕ ЗНАМ!Добре е в канцеларията, но трябват и проверки! Със сигурност ще я поставят на по-висок пост!

 3. ???

  30.01.2018 at 13:21

  А зам. кмета в това направление няма ли участие в това предприятие.

 4. Венета

  30.01.2018 at 14:08

  „Обичам работата си и оставката ми може да я поиска моят работодател“, каза Даниела Василева.
  Значи не си е подала оставката доброволно.

 5. Цоко

  30.01.2018 at 14:56

  Абе, кога ще отварят завод Арсенал, тук в Габрово? Че от четири месеца говорят за това, ама за сега май нищо.

 6. Габровка

  30.01.2018 at 17:39

  А, кога ще изхвърчи директорката на Социално подпомагане- Радостина Братованова, за безхаберието, „НЕ ЗНАМ“ и далаверите-социални услуги /хем държавни, хем чостни/

 7. Независим

  30.01.2018 at 18:19

  С Даниела Василева / г-жа „НЕ ЗНАМ“ /всичко е ясно и то отдавна. Като шеф на ГЕРБ в Дряново и политическия чадър по партийна линия не успя да я спаси. Наглост и безхаберие, шуробаджанащина и жажда за власт – букет от качества.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Общинските съветници в Севлиево гласуваха кредит за Хоталич

Published

on

На днешното заседание общинските съветници упълномощиха кмета на община Севлиево да подготви искане за кредит по финансов инструмент „Фонд за градско развитие за Северна България“ и да сключи договор в размер на 1 600 000 лв.

Целта осигуряване на част от средствата за реализация на проект за ревитализация на археологически парк „Антична и средновековна крепост „Хоталич”, недвижимата културна ценност с категория „национално значение“.

Дейностите са насочени към постигане на резултати в реализирането на основните стратегически цели, заложени в Стратегията за устойчиво развитие на туризма в България с хоризонт 2030 г., което ще доведе до адекватна реализация на неизползвания потенциал на културния туризъм и до неговото устойчиво развитие. Да бъдат отчетени предимствата на многообразието, уникалността и автентичността на ресурсите, за да се постигне баланс между развитието на културния туризъм и опазването на ресурсите.

Приоритетната ос е насочена към реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“.

Финансирането ще става посредством безвъзмездни средства и финансиране от финансов инструмент. Комбинираното финансиране е предназначено за проекти, които нямат потенциал да генерират достатъчно приходи, за да се финансират изцяло чрез финансови инструменти и се нуждаят от безвъзмездно финансиране, за да са финансово жизнеспособни.

Чрез реализацията на проекта ще се създаде интегриран туристически продукт, който да се рекламира и да привлича посетители от страната и чужбина, с потенциал за възвръщаемост.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Националните дни на ученето през целия живот ще се проведат в Габрово

Published

on

Координационният съвет на националната платформа „Обединени за ученето на възрастни“ единодушно реши на свое заседание, проведено в Търговище, Националните дни на ученето през целия живот да се проведат през месец октомври в Габрово.

Инициативата е основно годишно събитие, което се организира от Министерството на образованието и науката, екипа на националния координатор и съответната област – домакин.

Основната цел е с разнообразна палитра от събития да се популяризира значението на ученето през целия живот в България.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Дискусия за новото кръгово на ул.“Баждар“

Published

on

Групата общински съветници от Местна коалиция „БСП, АБВ“ отправя покана до гражданите на Габрово и заинтересованите страни за дискусия по проекта за изграждане на пътната връзка и кръгово кръстовище между улиците „Баждар“, „Чардафон“, „Емануил Манолов“ и „Скобелевска“.

Публичният форум ще се проведе в сряда, 15 юли, от 17.00 до 18.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица