Новини, Общество|17.01.2018 14:14

Габровски полицай със златен медал от републиканско

ст. инсп. Емил Петков – първи от ляво надясно

Старши инспектор Емил Петков от габровската полиция спечели златен медал от петото Републиканско първенство по шахмат за служители на МВР. В състезанието взеха участие 30 представители от 15 спортни клуба и дирекции. Първенството се проведе по швейцарска система в седем кръга за класически шахмат и дисциплината „Блиц“.

Старши инспектор Петков демонстрира много добра подготовка, концентрираност и бързина на мисълта. В резултат на силното си представяне, в индивидуалната надпревара, състезателят на ОДМВР-Габрово завоюва първо място в дисциплината „класически шахмат“ с постигнати 6,5 точки от максимални 7, и трето място в „блиц“-дисциплината, след Асен Стефанов от ОДМВР-Перник, класирал се на първо място, и Спас Чалъков от ОДМВР-Пазарджик, заел второто място.

Станьо Иванов и Емил Петков – втори и трети от ляво надясно

В комплексното класиране отборът на ОДМВР-Габрово, представен от Емил Петков и Станьо Иванов, зае почетното четвърто място. Първо място в отборното класиране зае РДПБЗН-Благоевград, на второ се класира отборът на ОДМВР-София, купата за трето място взеха представителите на Академията на МВР.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар