Новини|11.01.2018 7:00

Обсъждане на проектобюджет 2018 на Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата на Общински съвет – Габрово за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Габрово, Кметът на Община Габрово кани жителите на община Габрово, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, на граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица, да вземат участие в публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2018 г. на община Габрово.

Публичното обсъждане ще се проведе днес, 11 януари, от 17.30 часа в Ритуална зала на Общината.

Материалите по проектобюджет 2018 ще бъдат на разположение в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общинската администрация на хартиен носител и публикувани в официалния сайт на Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • 10 милиона за блокчета за новодоведените роми и 100лв. за карти за градския транспорт на инвалидите.
    Моля , гласувайте!!!

    Против, въздържали се?
    – Няма.

  • След като Мъжуретката превърна общежитията на ОПТ и на Георги Генев в цигански, сега трябва да отдели и няколко милиона да ги санира, защото тъмносините избиратели не могат да се възпроизвеждат на студено, а това е основната им задача от Партията.

Напиши коментар