Новини, Политика|03.01.2018 16:28

Обсъждане на проектобюджет 2018 на Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата на Общински съвет – Габрово за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Габрово, Кметът на Община Габрово кани жителите на община Габрово, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, на граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица, да вземат участие в публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2018 г. на община Габрово.

Публичното обсъждане ще се проведе на 11 януари, четвъртък, от 17.30 часа в Ритуална зала на Общината.

Материалите по проектобюджет 2018 ще бъдат на разположение в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общинската администрация на хартиен носител и публикувани в официалния сайт на Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Има ли будни граждани е Габрово ? Има ли еко защитници и организации на, които им се заплаща да си затварят очите за това , че без снеговалеж , снегонавявания и т.н. до момента е използвана около 400 тона сол. Тази сол не разваля ли обувките ни , новите зимни гуми на колите и самите коли .ние простите граждани трябва да заплащане за тези неща . Кои са малоумниците,които хвърлят нашите финансови постъпления в общината .

Напиши коментар