Любопитно, Новини|20.12.2017 13:12

Габрово ще посрещне новата година ден преди целия свят

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Габрово ще изпрати старата 2017 г. и посрещне новата 2018 година ден преди целия свят, а именно на 30 декември. Предновогодишно на централния градски площад „Възраждане“ габровци и гостите на града ще загреят с качествен рок и наелектризиращо денс парти.

снимка: Община Габрово

От 19.00 ч. гласът на феноменалния вокалист Славин Славчев, победител в третия сезон на X Factor, ще огласи пространството. Заедно с групата си Еридан те ще взривят площада с изпълнения на популярни парчета на Bon Jovi, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Black Sabbath, Rainbow и др., както и тяхна авторска музика.

снимка: Община Габрово

След разтърсващия рок саунд в 20.20 ч. небето над Габрово ще засияе в пиротехнически илюминации, а от 20.30 ч. партито ще омекоти тона, преминавайки от твърда жица към поп-денс вълна с DJ Фабрицио Паризи.

„Облечете се топло, доведете приятелите си – да се забавляваме и заредим с положителни емоции пред прага на Новата 2018 година!“, призовават организаторите на събитието.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

4 коментара

  • Мажореткова ще е на посещение в Япония и затова ще посрещне новата година по-рано на остров Кураяма.

  • Няма ли да почерпи кметичката по едно винце?

  • ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТ ПРОСТОТИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ПБЩИНАТА. ПОЗОР ЗА ЧОВЕКА ИЗМИСЛИЛ ТОВА ЧЕСТВАНЕ. КАКВО Е НЕГОВОТО МАЛОУМНО РЕШЕНИЕ. ПОЗОР

Напиши коментар