Крими, Новини|06.12.2017 10:45

Сгащиха без книжка поредния „на магистрали“ и още нещо

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Дрогиран с вида наркотични вещества и без шофьорска книжка водач, бе хванат да кара от габровските полиции. Нарушението било установено във вторник след полунощ на ул.“Свищовска“ в Габрово.

Тогава екип на полицията, патрулиращ в района, забелязал съмнителен водач на лек автомобил „Опел“, който бил незабавно спрян за проверка.

Установено било, че водачът – 32-годишен мъж от габровското село Поповци, управлявал колата след употребата на наркотични вещества.

Техническото средство, с което бил изпробван, отчело положителен резултат за опиатите: амфетамин, метамфетамин и канабис.

При проверката на документите, водачът не могъл да представи свидетелството си за управление на МПС и контролния талон към него.

При последвалата справка в информационните масиви на МВР било констатирано, че мъжът бил неправоспособен и шофирал в срока на наложено му административно наказание за същото нарушение /управление на МПС без съответното свидетелство/.

Дрогираният с „букет от наркотици“ и без книжка мъж бил задържан за срок до 24 часа. Образувани са две бързи полицейски производства – по чл. 343 Б, ал. 3, и по чл. 343 В, ал. 2 от НК.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар