Новини, Политика|27.11.2017 10:43

Българската сигурност е застрашена, счита Стоян Мирчев

снимка: БСП – Габрово

Българската сигурност е застрашена! Това заяви народният представител от „БСП за България“ Стоян Мирчев, гостувал по покана на колегата си от левицата Кристина Сидорова в Габрово. Мирчев присъства на представянето на филма „Граница“ и коментира състоянието на националната сигурност на България, както и други важни политически теми.

Филмът на Елена Йончева бе представен пред пълна зала. Над 100 човека присъстваха на прожекцията на документалната лента, информираха от централата на левицата в Габрово. Според Стоян Мирчев българската сигурност е застрашена и това не се случва без знанието на управляващата коалиция.

Мирчев неведнъж е акцентирал върху огромните измерения на корупцията у нас, които обаче през призмата на националната сигурност на България придобиват още по- сериозни размери и значение.

„Националната сигурност е колабирала система“, смята Мирчев. И това не е е резултат от липса на армия или полиция, а от липса на воля от страна на държавата. А държавната политика е дело на премиера Борисов, който контролира всички средства.

Макар фактите от филма „Граница“ за правителството на България да не се харесват на управляващата класа, истината трябва да се казва, категоричен бе народният представител и допълни, че борбата не е единичен акт.

Непредприемането на драстични мерки от отговорните институции още повече ще задълбочава тежкото състояние на българската сигурност. До кога? – се питат мнозина.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Ахаха, тя залата с триста зора събира 60 човека. Като гледам снимката много правостоящи има!

Напиши коментар