Новини, Политика|22.11.2017 17:48

Костадин Костадинов, Възраждане: България изчезва, умира пред очите и в ръцете ни!

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Пред България има един много сериозен проблем и той е, че тя изчезва, умира буквално пред очите и в ръцете ни! Наш дълг е да направим необходимото, което зависи от нас, да не го допуснем, защото следващите поколения яма да ни го простят. Това заяви пред журналисти в Габрово лидерът и председател на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според него единственият начин, по който този проблем може да бъде решен е обединение и хората да работят заедно. „Никога не сме поставяли нашия тесен организационен, политически или партиен интерес над всичко. Напротив! Винаги сме се опитвали да търсим обединението и да разговаряме с хората, които смятаме, че мислят като нас, като част от нас“, каза Костадинов.

Той информира, че в началото на седмицата представители на партия „Възраждане“ са провели среща със съветници на Президента Радев, за да обсъдят с тях възможностите за решаване на демографската катастрофа в страната и са предложили конкретен план.

„Такъв проблем няма как да бъде решен само от една партия, само от едно правителство и в рамките на един мандат! Той трябва да предизвика национално разбирателство и единомислие, които да се постигнат минимум в рамките на десетилетие занапред.

Да бъде нещо, което да е абсолютно безспорно, върху което да работят правителствата, независимо какви са те – леви, десни или центристки“, допълни лидерът на „Възраждане“.

Костадин Костадинов не подмина и темата, свързана с политическата ситуация в страната и оставката на вече бившия председател на Народното Събрание Димитър Главчев. Според председателят на партия „Възраждане“ скандалът в парламента е бил породен от управляващите, които са се самозабравили.

„Изключително много са се самозабравили. Вече много си вярват. Смятат, че държавата е тяхна по наследство. Но грешат и бъркат! Едни хора 45 години управляваха държавата и си мислеха същото нещо, и точно за една вечер вече ги нямаше. Така че, който е подценил българския народ винаги е сбъркал“, коментира Костадинов.

Според него „процес на самозабравяне“ е налице и при патриотичните формации в парламента. „Виждаме какво се случва с така нар.“патриоти“. Подкрепата за тях се срива ден след ден, защото тя влязоха с политика, водена от това управление точно обратната на тази, на която те твърдяха, че трябва да води едно българско управление. Избирателите виждат, оценяват и наказват, когато му дойде времето“, добави още Костадин Костадинов.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар