Свържи се с нас

Новини

Костадин Костадинов, Възраждане: България изчезва, умира пред очите и в ръцете ни!

Published

on

© Copyright 2017 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Пред България има един много сериозен проблем и той е, че тя изчезва, умира буквално пред очите и в ръцете ни! Наш дълг е да направим необходимото, което зависи от нас, да не го допуснем, защото следващите поколения яма да ни го простят. Това заяви пред журналисти в Габрово лидерът и председател на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според него единственият начин, по който този проблем може да бъде решен е обединение и хората да работят заедно. „Никога не сме поставяли нашия тесен организационен, политически или партиен интерес над всичко. Напротив! Винаги сме се опитвали да търсим обединението и да разговаряме с хората, които смятаме, че мислят като нас, като част от нас“, каза Костадинов.

Той информира, че в началото на седмицата представители на партия „Възраждане“ са провели среща със съветници на Президента Радев, за да обсъдят с тях възможностите за решаване на демографската катастрофа в страната и са предложили конкретен план.

„Такъв проблем няма как да бъде решен само от една партия, само от едно правителство и в рамките на един мандат! Той трябва да предизвика национално разбирателство и единомислие, които да се постигнат минимум в рамките на десетилетие занапред.

Да бъде нещо, което да е абсолютно безспорно, върху което да работят правителствата, независимо какви са те – леви, десни или центристки“, допълни лидерът на „Възраждане“.

Костадин Костадинов не подмина и темата, свързана с политическата ситуация в страната и оставката на вече бившия председател на Народното Събрание Димитър Главчев. Според председателят на партия „Възраждане“ скандалът в парламента е бил породен от управляващите, които са се самозабравили.

„Изключително много са се самозабравили. Вече много си вярват. Смятат, че държавата е тяхна по наследство. Но грешат и бъркат! Едни хора 45 години управляваха държавата и си мислеха същото нещо, и точно за една вечер вече ги нямаше. Така че, който е подценил българския народ винаги е сбъркал“, коментира Костадинов.

Според него „процес на самозабравяне“ е налице и при патриотичните формации в парламента. „Виждаме какво се случва с така нар.“патриоти“. Подкрепата за тях се срива ден след ден, защото тя влязоха с политика, водена от това управление точно обратната на тази, на която те твърдяха, че трябва да води едно българско управление. Избирателите виждат, оценяват и наказват, когато му дойде времето“, добави още Костадин Костадинов.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Двама загубиха живота си, 34 заразени с КОВИД – 19 за ден

Published

on

58-годишен мъж от Габрово и 63-годишна жена от Трявна загубиха битката за живота си с коронавируса, а 34 са новите потвърдени случаи на вирусната инфекция на територията на областта през вчерашния ден, 8 април.

Данните съобщиха днес, 9 април, от Регионалната здравна инспекция в Габрово. Според информацията на здравните власти през последното денонощие на територията на областта 4 пациенти са били хоспитализирани в лечебно заведение за болнична помощ.

Останалите 30 установени случаи на вирусната инфекция са с леки симптоми или без симптоми, и провеждат домашно лечение.

По отношение разпределението на потвърдените 34 заразени през вчерашния ден в четирите общини на област Габрово става ясно, че най-много заболели има в Габрово, общо 20 души. Десет са положителните резултати в Севлиево, три потвърдени проби има в Трявна и една в Дряново.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Габровка открадна триколката на възрастна жена посред бял ден

Published

on

37-годишна жена от Габрово бе уличена в извършването на кражба, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Във вторник в полицията постъпил сигнал от 72-годишна жена, която заявила, че за времето от 12.00 до 12.30 часа, неизвестно лице извършило кражба на собствената ѝ електрическа триколка, оставена близо до хранителен магазин.

В резултат от проведените оперативно – издирвателни мероприятия служители на сектор „Криминална полиция“ установили, че извършител на кражбата е 37-годишната габровка.

Вещта, предмет на престъпление, е намерена и възстановена. По случая е заведена преписка по чл.194 ал.1 от НК.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Изплащат възнагражденията на членовете на избирателни комисии

Published

on

Започва изплащането на възнагражденията на членовете на Секционните избирателни комисии, участвали в провеждането на избори за Народно събрание, проведени на 4 април, информираха от Община Габрово.

Средствата ще бъдат изплащани лично на лицето или с нотариално заверено пълномощно, срещу представена лична карта, след 10.00 часа на 12 април на касата в Центъра за административно обслужване в Община Габрово.

Работното време на касата е от 08.30 ч. до 17.00 часа всеки работен ден.

Възнагражденията на членовете на Секционните избирателни комисии, предоставили своя банкова сметка, вече са преведени.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица