Екип на iLovebulgaria снима рекламно видео за ЕМО „Етър”

снимка: ЕМО „Етър“

Екип на Платформата iLovebulgaria снима кадри за рекламно видео, което ще се използва за популяризиране на Етнографски музей на открито „Етър”. Това е втори етап на проект на Министерството на туризма, свързан със заснемане на избрани обекти в България.

iLoveBulgaria е официалната интерактивна Платформа на България, разработена съвместно с Министерство на туризма. Основната идея на Платформата е да развива различните видове туризъм в България и да популяризира забележителности в страната на ниво град, област, държава както сред местното население, така и пред гостите и посетителите на страната ни.

В Платформата е включен пълният списък на 100-те национални туристически обекта. За всеки от тях специално се разработва информационна табела с уникален QR код, която може да се сканира с мобилно устройство.

Така туристът ще получава информация и за обекта и паралелно с това има възможност да натрупа бонус точки, срещу които би могъл да получи поощрителни награди като безплатна беседа, отстъпка за посещение на група в музеи и др.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар