Новини, Политика|11.10.2017 10:25

Кристина Сидорова поздрави потребителите на Дневния център за рождения ден

снимка: БСП – Габрово

Народният представител Кристина Сидорова поздрави управителя и потребителите на социални услуги в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания в Габрово, информираха от пресцентъра на БСП-Габрово. По случай 10-тата година от създаването на центъра, бе организирано тържество и кратка програма.

Сидорова поднесе поздравителен адрес и цветя на управителя Росица Димитрова, а ползвателите на социалното учреждение бяха дарени с материали за рисуване. Депутатът от левицата пожела здраве, силен дух и късмет на всички, подкрепящи центъра.

снимка: БСП – Габрово

“Толкова много обич и топлина има в този център. Усмихнатите лица на хората, прекарващи ежедневно голяма част от времето си тук, са гаранция, че вие се справяте блестящо с мисията си да правите живота им по – щастлив. Благодаря Ви за красивите неща, които сте сътворили, продължавайте още много години да бъдете едно светло и прекрасно място за хората в неравностойно положение.”, каза тя по повод тържествения ден, допълват от централата на червените.

От БСП припомнят, че Сидорова не веднъж е подкрепяла инициативите на хора с увреждания и е подпомагала тяхната дейност. И този път тя бе изключително развълнувана от разговора и срещата с потребителите на социални услуги и не остана равнодушна към произведенията, които бяха украсили цялата сграда. За да придобие една малка частица от духа и делото на хората там, тя взе за своя дом 3 ръчно изработени картини.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментарите са затворени