Свържи се с нас

Икономика

Тази събота EDIT и Googlе идват в Габрово

Published

on

Възможностите за развитие на местната икономика ще обсъдят представители на дигиталния и традиционния бизнес по време на EDIT On The Road Габрово. Срещата, организирана от мрежата за дигитално развитие EDIT, съвместно с Google, ще се проведе на 7 октомври в Национална Априловска гимназия.

Събитието е част от тримесечната инициатива EDIT On The ROAD, която обхваща 7 града в България, сред които и Габрово. Основна цел на организаторите е да подкрепят развитието на технологичния и дигитализирането на традиционния бизнес в страната.

На петото поред събитие Саша Безуханова – основател на MOVE.BG и инициатор на отворената мрежа EDIT – ще представи резултатите от националната анкета InnovationShip, проведена през 2016 г. от EDIT, за състоянието на дигиталната екосистема в България. Като дигитален пионер – от позицията си на дългогодишен Главен мениджър на HP за България, съосновател на първия ИКТ клъстър в София, както и носител на приза Дигитална жена на Европа за 2013 – тя ще разкаже и как се създава и фасилитира ИТ индустрия в България и за нуждата да се поддържа връзката между традиционния и дигиталния бизнес.

Представителят на Google Биляна Пантева ще покаже първи стъпки за изграждане на ефективно онлайн присъствие с фокус върху създаване и подобряване на фирмения уебсайт и промотирането му като темите включват основни понятия за SEO, SEM, Социални медии, Email marketing и др. Нейната презентация е полезна и подходяща както за предприемачи и собственици на традиционен бизнес, така и за хора, възнамеряващи да развиват такъв.

Местният предприемачески дух ще представи Николинка Хинкова. Тя е управител на Управител на „СТС Пак Холдинг” ООД, председател на Съвета на директорите на българо-израелска фирма „ЛС Тюбс” АД, член на Съвета на директорите на „Мехатроника” АД. В нейното представяне ще даде съвети и ще разкрие личен опит как се менажират три компании едновременно, на база опита ѝ като „Мениджър човешки ресурси” и „Мениджър на глобално предприятие” в сферата на управлението на бизнес процеси.

Следобедната сесия от целодневната програма на събитието предвижда работилница за местните дигитални и конвенционални бизнеси, водена от Ирина и Петър Горялови – коучове по организационно лидерство за изпълнителни директори от DreamersDo. Темите, разглеждани по време на работилницата са свързани с предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Габрово, но и възможностите, които тя може да отвори пред него. Заедно, участниците ще създават работещи стратегии за развитието на града. Коя би била идеалната екосистема, подкрепяща дигитализацията на бизнеса в Габрово и как заедно да се направим по-конкурентна местната икономика – са въпросите, чиито отговори бъдат търсени.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица