Новини, Спорт|27.09.2017 8:48

Интересен трети кръг на неделната по футбол на Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Интересни и вълнуващи срещи поднесе третият кръг, от Неделната лига на Габрово по футбол, игран на спортен комплекс Трендафила.

В първата среща „Идеал Стандарт Видима“ победи „Рио“ с 3:0, излизайки начело в класирането с трите точки. Точни за класическата победа бяха Христо Чанков, Сашо Тодоров и Мартин Трифонов.

„Веспа“ също продължава без грешка, надигравайки „Приятели“ с 4:0. На два пъти точен бе Здравко Христов, а по един гол добавиха Павел Арнаудов и Павел Пайнаров.

Шампионите от „ФК Стеф – Фреш“ също са без грешка дотук. В реално първата си изиграна среща за сезона, те бяха убедителни, отнасяйки „Street football“ с 12:1. Осем гола реализира Иван Лесев, а четири добави Детелин Станчев.

„FC Eagles“ се измъчи доста, но все пак победи тима на „Kamenitza“ с 4:3. В предварително очаквания за лек мач с два гола се отличи Венци Иванов.

Изявяващият сериозни амбиции отбор на „ФК Габрово – Палаузово“ не срещна трудности с тима на „Вихър Яворец“ и го надигра с 9:2. Над всички за победителите с пет гола бе Павел Велчев.

„Копакабана“ и „ФК Ястребите“ изиграха истинска футболна драма, завършила без победител 3:3. Климент Велев вкара два гола за носителите на Купата и Суперкупата, като минути преди края те се виждаха победители, водейки с 3:1. Два гола на Нено Караджов и късен гол на Димитър Дончев оставиха спора неразрешен.

Интересен мач поднесоха и два от участниците ни в Лига България. След много обрати „ВАС Етъра“ победи „ФК Старо Село 777“, с 5:4. Денислав Гинев отбеляза два гола за загубилите в мача, а за „ВАС Етъра“ по два пъти се разписаха Станислав Колев и Петър Костадинов.

Тази неделя стартира и габровското участие в републиканските първенства на БАМФ. В турнира Лига България на терена на комплекс Олимп в Тетевен първи честта на Габрово, ще защитават футболистите на „ВАС Етъра“, излизайки срещу Спортинг Троян и „Шерифа Тийм“ от Плевен. Всички ще следим с интерес тяхното представяне, докато тече четвъртият кръг на АНЛ – Габрово, на спортен комплекс Трендафила.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар