Новини, Общество|10.08.2017 15:38

Турнир по стрийтбол за Международния ден на младежта

снимка: ОИЦ – Габрово

С турнир по стрийтбол Областен информационен център – Габрово, Община Дряново и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни ще отбележат Международния ден на младежта. Събитието ще се проведе в понеделник, 14 август, от 17.00 ч. на Спортен комплекс „Локомотив“ в Дряново.

Международният ден на младежта подкрепя разгръщането на възможностите и потенциала на младите хора, отбелязването на техните постижения и планирането на начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество.

Областен информационен център – Габрово подкрепя инициативата като поставя акцент върху богатството и разнообразието от умения, интереси и стремежи на младите хора.

На свой информационен щанд по време на събитията експертите на центъра ще се срещнат с младежите, за да им представят възможностите за финансиране с европейски средства, да дискутират с тях очакваните процедури за стартиране на самостоятелен бизнес, да се забавляват заедно и чертаят бъдещи планове.

Можете да се запишете за участие, предварително в Община Дряново, или на място, преди началото на турнира. Всеки отбор трябва да се състои от по 3-ма играчи, без ограничения по възраст и пол. Очакват Ви много материални и морални награди!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар