Любопитно, Новини|09.08.2017 14:12

Награди за Ивета и Далия от „Музикален импулс“ в Бургас

Със сребро и специална награда се завърнаха от първото издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“, Бургас представителките на вокална формация „Upstream voices“ Ивета Петрова и Далия Ковачева.

Събитието, организирано от Арт център „Точно време“, събра в разгара на лятото над 120 талантливи индивидуални участници на възраст до 21 г., представители на над 30 вокални школи от 21 града в страната. То бе подкрепено от Община Бургас, Съюзът на българските композитори и БГ Радио.

Ивета Петрова завоюва второ място сред участниците в пета възраствова група, като впечатли журито, с председател Хайгашод Агасян, с прекрасното изпълнение на песните „Играя стилно“ по музика и текст на Мария Илиева и Любо Киров, и баладата на американския рапър и хип-хоп изпълнител Джей Зи “Empire state of mind”.

11-годишната Далия Ковачева бе една от най-малките участнички в най-многобройната трета възрастова група, където мери сили с 35 деца, на възраст от 11 до 13 години. Тя спечели специална награда с чувственото изпълнение на песента „Сама“ на Маргарита Хранова и артистичната провокация „I need a hero“ – песен от филма Шрек 2.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар