Любопитно, Новини|19.07.2017 9:35

Днес за рожден ден да почерпи… кметът на Габрово!

снимка: Община Габрово, Архив

Днес, 19 юли, специален повод да почерпи и празнува има кметът на община Габрово Таня Христова, която има рожден ден.

Екипът на „Габрово Нюз“ й честити празника, с пожелание за много здраве, късмет, благоденствие, семейно щастие, професионални успехи, топлина в душата и светлина в делата.

В това бурно време не е лесно да се ръководи институция като Вашата.

Нужни са интелигентност и нюх към инвестициите, опит и отношение към хората, които ръководите.

Вие г-жо Христова, без съмнение притежавате тези качества и умения! Посрещайте бурите и изпитанията на живота с високо вдигната глава. С достойнство и висок дух преодолявайте всяко изпитание в работата и живота.

Бъдете себе си! Грижете се добре за нас, защото ние разчитаме на Вас!

Честит рожден ден, г-жо Христова! И задължително да почерпите, защото както гласи старата габровска поговорка, ако не го сторите, пожеланията не се сбъдват!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

1 Коментар

  • Чудесно доц. Иван Колев от ТУ-Габрово е нашият има и гости от Молдова, чернилки. Как да поздравим учителят по физкултура в Спортна Зала „Орловец“? Няма да има общинско радио, в Интернет се чува ужасно. Не разкриват и каса на bilzoo в МОЛ-Габрово, Тера-Мол или предлагаха за кв.Бичкинята. Няма новини от гр.Севлиево. Няма от гр.Трявна и гр.Плачквци по Unics BG Net. Няма от гр.Дряново, събития на Дряновският Манастир и искаха на гара Ц.Ливада. Аз искам да работи градският басейн до 6-то Основно или частният в кв.Баждар, иначе трябва да ходим на Малибуто приди гр.Севлиево?

Напиши коментар