Култура, Новини|28.06.2017 11:52

В Габрово гостува хитовата комедия „Ножица трепач“

Снимка: Импресарска къща“Вер-ди Арт“

„Ножица трепач“ идва в Габрово през следващия месец. Нестандартното представление, подготвено от Театър “Българска армия” ще гостува в Столицата на хумора и сатирата на 10-ти юли. Домакин на постановката ще бъде Драматичният театър „Рачо Стоянов“ – Габрово.

“Ножица-трепач” е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали. Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и зрителят може да участва и да разреши загадката.

“Ножица-трепач” е любимата комедия на Америка, гледана от 6 000 000 души по света. Играна е повече от прочутите спектакли “Котките” и “Клетниците” и нито веднъж – по един и същи начин. Сюжетът никога не се повтаря, а за зрителите остава удоволствието да разнищват едно престъпление и сами да определят чрез гласуване каква да бъде развръзката на криминалното уравнение.

Снимка: Импресарска къща“Вер-ди Арт“

Постановката е дело на Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс. Българският прочит е поверен на режисьора проф. д-р Ивайло Христов, музика Добрин Векилов – ДОНИ и сценография Нина Пашова.

В главните роли ще видим Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Веселин Ранков, Александър Дойнов, Георги Къркеланов и Гергана Данданова, които започват своето лятно комедийно национално турне.

Габровци и гостите на града ще имат възможността да видят “Ножица трепач” на 10-ти юли, от 19.30 часа на сцената на Драматичния театър „Рачо Стоянов“ – Габрово. Продукцията гостува в Габрово, благодарение на Импресарска къща“Вер-ди Арт“.

Билети можете да резервирате на тел. 0877 / 373 489. Те ще бъдат в продажба на касата на Драматичния театър от 3 юли (понеделник). Всички предварително резервирани билети ще бъдат предоставени за закупуване от каса на 3 юли.

Снимка: Импресарска къща“Вер-ди Арт“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар