ХаХаХа ИмПро театър гостува в Дома на хумора и сатирата

снимка: Дом на хумора и сатирата

На 25 май, четвъртък, от 19 часа в Музея „Дом на хумора и сатирата“ ще се потопим в света на неочакваното и смешното. В Дома ще гостува ХАХАХА – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена е през 2009 година и вече има стотици представления на всевъзможни локации.

В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда и тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.

снимка: Дом на хумора и сатирата

Най-важният принцип в ИмПро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.

ИмПро театърът иска преди всичко кураж и въображение. Всяко ИмПро е уникално.
Габровската публика познава ХАХАХА от участието им на първия в България фестивал на импровизационния театър – „IMPROact Фестивал”, организиран от читалището в квартал Русевци. Актьорите от групата бяха и едни от обучителите в съпътстващите фестивала работилници, в която се подготви местната група за имровизационен театър – Improve.

Билети може да намерите на касата на музея. Цената им е 6 лв., а билетът за двама е 10 лв.

снимка: Дом на хумора и сатирата

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар