Новини, Общество|02.05.2017 10:31

Опасност дебне в центъра на Габрово (снимки)

Стара рушаща се сграда, намираща се на улица „Емануил Манолов“ № 26, в центъра на Габрово, застрашава живота на минаващите оттам хора. За това алармира на редакционната поща на „Габрово Нюз“ наш читател.

По думите му сигналът е бил изпратен още на 23 март т.г. до Община Габрово, но единствената реакция от него било нескопосно поставяне на сигнално – оградителна лента, просъществувала само няколко дни, което авторът определя като безхаберие.

В писмото до нас пише:

„Твърде дълго време необитаемата и нестопанисвана сграда на ул. Ем. Манолов, № 26, е потенциално опасна за минаващите край нея, а и за паркиралите близко до нея (против правилата – върху тротоара) автомобили. Сигурен съм, че това Вие знаете. Ала просъществувалите само няколко дни временни заграждения не бяха и не биха били достатъчни. Нима някой трябва да стане жертва, за да се извърши след това необходимото?!

Настоятелно Ви призовавам отговорните служители от Общината да направят нужното!“

Каква ще бъде реакцията на Общината и какви мерки ще бъдат предприети, за да бъде избегнат злощастен инцидент, предстои да разберем.

Ако и Вие станете очевидец на подобна нередност или нещо, което ви е направило впечатление, сигнализирайте ни на редакционния телефон или ни изпратете снимки/видео на пощата на info@gabrovonews.bg, както и на страницата ни в социалната мрежа. Ние ще ги направим публични до широката общественост.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар