Стендъп комедия и илюзия с група „Нема к‘во“

снимка: Дом на хумора и сатирата

Поредната стендъп комедийна вечер в Дома на хумора и сатирата ще се състои на 21 април, петък. В 19.00 часа на сцената в Залата на жирафите ще се изяви групата „Нема к‘во“. Комедиантите успешно съчетават шегите в стендъп комедията с клоуз-ъп илюзия (жанр в магията – фокуси, които се наблюдават отблизо). Шоуто ще бъде по-различно и със сигурност – смешно.

Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, като превръща обикновените неща в магия. Той се изяви и в ролята на водещ на Магичната среща „Златна котка“ 2017 г.

Група „Нема к’во“ е популярна с формата си „Фактуално“, която съчетава в себе си различни сценични похвати, чиято основа е стенд-ъп комедията. Всеки месец в шоуто се засягат най-интересните и актуални теми, представени по забавен начин и всеки път гостува актуална личност, чието чувство за хумор е поставено на изпитание. В шоуто са гостували Драгомир Симеонов, Устата, Любен Дилов – син, 100 Кила и други.

Билети в предварителна продажба на касите на музея, цена – 6 лв.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар