Свържи се с нас

Новини

Звездите на България по футбол срещу ветераните на „Локо” Дряново

По случай 90 години организиран футбол в Дряново, на 12-април (сряда), от 17:00 часа на стадион „Локомотив” в Дряново ще се проведе приятелска футболната среща между звездите на Българския Национален Отбор по футбол и ветераните на „Локомотив” Дряново.

Великите треньори – Димитър Пенев и Краси Борисов ще изведат звездите на зеления килим в Дряново.

Координатори: Тодор Георгиев – Председател на УС на ФК „Локомотив 1927” Дряново и Дончо Донев – Председател на Българската асоциация на футболистите.

Състав на звездите на Българския Национален Отбор по футбол

1.ПЛАМЕН НИКОЛОВ.
2.РАДОСТИН КИШИШЕВ.
3.Ще бъде изработена Фланелката с НОМЕР №3 на ТРИФОН ИВАНОВ, която ще бъде на терена, а преди мача с едноминутно мълчание ще се почетена паметта на легендарния футболист.
4.ГЕОРГИ ГИНЧЕВ.
5.ИВАЙЛО ЙОРДАНОВ.
6.ЗЛАТКО ЯНКОВ.
7.ЕМИЛ КОСТАДИНОВ.
8.НАСКО СИРАКОВ.
9.БОНЧО ГЕНЧЕВ.
10.ВАЛЕНТИН СТАНЧЕВ.
11.ДОНЧО ДОНЕВ
12.ИЛИЯН КИРЯКОВ.
13.СТАНИСЛАВ ГЕНЧЕВ
14.ИВО ПАРГОВ.
15.ИВАН ВАСИЛЕВ.
16.ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ.
17.ИВО ТОНЕВ.
18.ЕМИЛ ТОДОРОВ
19.ПЛАМЕН ГЕТОВ

Треньор: Димитър Пенев.
Пом.Треньор : Красимир Борисов.

ВЕТЕРАНИ ФК „Локомотив“ Дряново
ПОКАНЕНИТЕ УЧАСТНИЦИ ЗА СРЕЩАТА
ПО СЛУЧАЙ 90 ГОДИНИ ОРГАНИЗИРАН ФУТБОЛ

1. СТОЙЧО ГАНЧЕВ – Дряново
2. СВЕТЛИН МАРИНЧЕВ – Дряново
3. ТОДОР ГЕОРГИЕВ – Дряново
4. СТИЛЯН ДРАГИЖЕВ – Дряново
5. СВЕТОСЛАВ РАЙКОВ – Дряново
6. ИВАН ШИПКАЛИЕВ – Дряново
7. ИВАН ГЕНЧЕВ – Дряново
8. МАРИЯН ПЕНЧЕВ – Дряново
9. ПЕТЪР КРЪСТЕВ – Дряново
10. ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ – Габрово
11. ВИКТОР ВЕНКОВ – Габрово
12. ИВЕЛИН ДРАШКОВ – Габрово
13. ДИНКО ЗЛАТАНОВ – Старя Загора
14. ГЕОРГИ ДЯНКОВ – Габрово.
15. НИКОЛАЙ ДОНЧЕВ – Габрово.
16. ВАСИЛ ЧИЛОВ – Габрово.
17. ТИХОМИР ВУЦОВ – Габрово.
18. СВИЛЕН ВАСИЛЕВ – Дряново.
19. ТИХОМИР ВАЛЕНТИНОВ – Габрово.
20. ВЕЛИЧКО ВЕЛИЧКОВ – Белгия.
21. ИВО ТОНЕВ – София.
22. ИВАН ВАСИЛЕВ – София.
23. ИВО ИВАНОВ – Габрово.
24. БОГДАН ГЕОРГИЕВ – Габрово.
25. ПЛАМЕН ТИМНЕВ. – Варна.
26. МАРИЯН МАРКОВ – Дряново.
27. ВАЛЕНТИН НАНКОВ – Севлиево.
28. ЦВЕТАН БОТЕВ – Севлиево.
29. МИРОСЛАВ ОСТРЕВ – Дряново.
30. МАРТИН КРЪСТЕВ – Дряново.
31. СТАНИСЛАВ ГЕНЧЕВ – Дряново
32. ИВО ТОНЕВ. – София.

ТРЕНЬОРИ:
Петър Харалампиев,Запрян Желев, Емил Деков,
Димитър Методиев, Рачо Острев.

ПОКАНЕНИ БИВШИ ФУТБОЛИСТИ И РЪКОВОДИТЕЛИ.

1. ИВАН ДЕНЧЕВ
2. ПЕТЪР ГЕНЧЕВ.
3. РУСИН ГОЕВ
4. ИВАН КРЪСТАНОВ
5. ЦВЕТАН ВАНЬОВ
6. КИРИЛ МУТАВЧИЙСКИ
7. НИКОС ТАСОС
8. ИВАН КАМАРАШЕВ
9. МИШО АНГЕЛОВ
10. ЕМИЛ ПАТЕЕВ
11. ВЛАДИМИР РАЙЧЕВ.
12. ИЛИЯ ИЛИЕВ
13. НИКОЛАЙ ВЪРБАНОВ.
14. САШО АЛЕКСАНДРОВ.
15. ДИМИТЪР ЦОЛОВ .
16. ИВАН НЕНЧЕВ.
17. ИВЕЛИН МЛАДЕНОВ.
18. МЕХМЕД БЕКЯРОВ
20. ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
21. ГЕОРГИ БОБОЛОВ – Старши.
22. НИКОЛАЙ КОВАЧЕВ.
23. ДАНИЕЛ СТОЙЧЕВ
24. ПЛАМЕН ЦАНКОВ
25. ИЛИЯН ИЛИЕВ
26. ИВАН ГЕОРГИЕВ
27. БИЛЯЛ ДЖАФЕРОВ
28. АЛИ МУСТАФОВ – Галито
29. ГЕОРГИ СТАМОВ.
30. ЗДРАВКО ПЕТРУНОВ.
31. ЛЮБОМИР ТРАЙКОВ.

Източник: dryanovo.net.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Децата от ДГ „Радост“ бяха директори за един ден

Малчуганите Александра Атанасова и Митко Банков участваха в традиционните дни на детско самоуправление

Децата от ДГ „Радост“ Александра Атанасова и Митко Банков станаха директори за един ден. На 4 и 5 декември за четиринадесети пореден път в ДГ „Радост“ бяха организирани „Дни на детското самоуправление“.

снимка: Община Севлиево

По традиция инициативата се провежда всяка година през месец декември и с нея се поставят основите на гражданската култура у децата. Така се усвояват и основните принципи при изразяване и отстояване на мнение, етика и поведение в отношенията, уважение към себе си и другите, правото на демократичен избор.

снимка: Община Севлиево

В ролята на директор за един ден тази година бяха Александра Атанасова от ДГ „Радост“ №1 и Митко Банков от ДГ „Радост“ № 2. Те посетиха Община Севлиево и споделиха със зам.-кметовете Красимира Йорданова и Калина Георгиева своите впечатления от управлението на детската градина. В непринуден разговор децата разкриха своите мечти и очакванията за подаръци от Дядо Коледа – малката Александра пожела да получи раница, а Митко си пожела детектор на лъжата.

снимка: Община Севлиево

Двамата директори представиха и своите виждания как трябва да изглежда детската градина на мечтите им. Малчуганите показаха на зам.-кметовете и проектите на своите учители в международното състезание „Наука на сцената“, което се проведе тази година в Португалия.

снимка: Община Севлиево

В края на срещата на двамата малки директори бяха връчени заслужени подаръци и сертификати за успешно еднодневно управление.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

В очакване на Коледа да подадем ръка на Поли

Предколедно настроение цари в репетиционната зала на вокална формация „Upstream Voices“. Певците на Ценка Горалова очакват с нетърпение двата благотворителни концерта на 13 декември в зала „Възраждане“ – Габрово и на 19 декември в ДК „Мара Белчева“ – Севлиево.

„Подай ръка на Поли“ е благотворителната кауза, за която ще пеят младите таланти. В концертите ще се включат и малки танцьори от детски градини “ Дъга“ и „Пролет“.

7-годишната Полина Димова е с диагноза детска церебрална парализа. Детето е провело редица рехабилитации в различни болници в България, които обаче не дават резултат. Надежда на родителите на Поли дават няколко процедури в Турция, след които се забелязва значително подобрение.

За да продължи то, трябва да продължат и рехабилитациите, които струват 2280 евро за месечен курс. До този момент семейството на Поли успява със собствени средства да покрие част от рехабилитационните курсове, закупуването на шини, очила, вертикализатор и всичко друго, което е необходимо за лечение и подобряване на двигателната ѝ активност.

За тях надежда има и в операцията на стволови клетки, за която вече имат изготвена оферта на стойност 40 000 долара. За съжаление, вече не могат да се справят сами. Нека заедно подкрепим малката Поли в борбата и за по-добър живот и по-щастливо детство.

Зареди още

Икономика

Ученици от ПГТ „Пенчо Семов“ се завърнаха от практика в Португалия

От ученическа практика в португалския град Брага се завърнаха четиринадесет възпитаници на Професионална гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ – Габрово. Това бе и поводът да разговаряме с тях за впечатленията им от работата, хората и културата на страната, в която прекараха две седмици.

„Научих много нови неща, подобрих уменията си по английски език, създадох нови приятелства и прекарах едно страхотно време. Работих в счетоводна кантора – подреждахме счетоводни документи по месеци и дати. Хората, с които работих, бяха много добри и учтиви. Впечатлена съм от това колко са вярващи хората в Португалия. Само в града, в който бяхме, има 87 църкви, които озвучаваха Брага. Посетихме също и столицата Лисабон, Порто, Фатима и Виана до Кастело. Тези градове ми направиха изключително впечатление с чистотата си, красивите си градини, културни и исторически забележителности. Всеки ден се забавлявах много и научавах нещо ново“, сподели Жанина Божинова от 12 „А“ клас, специалност „Икономика и мениджмънт“.

„Аз също се запознах с много хора и с доста от тях станахме приятели. Упражнявах много английски език и сега вече съм сигурна, че ще мога да се справя, ако ми се наложи да работя в друга страна. По време на практиката в хотела „Moon and Sun“ посрещах гостите за закуска, поздравявах ги и ги питах в коя стая са настанени. Някои от тях бяха много любезни и се интересуваха от къде съм и какво правя в Брага. На ден общувах с около 20 гости. След като приключеха със закуската, моята задача бе да отсервирам. Първият ден бях притеснена дали ще се справя с езика, но с учудване разбрах, че португалският ми колега не говори много английски и аз сама трябваше да разговарям с гостите“, разказа Биляна Колева от 12 „Г“ клас, специалност „Кетъринг”.

„Пътуването до Португалия ми даде възможност да науча повече неща, свързани с това, с което искам да се занимавам и ми даде огромната възможност да науча и да се срещна с културата и организацията в хотелите и ресторантите в Португалия. Това беше невероятно изживяване за мен, което бих изживяла отново с удоволствие. Хората винаги посрещат с усмивка на лицето и винаги са готови да ти помогнат, и да те научат на всичко, което ти е необходимо. Работих в „Vila Garden“ и бих казала, че за мен това беше най-страхотното място, на което можех да прекарам работното си време. Удивена съм от обстановката, която ми предложиха и от служителите в хотела. Създадох много приятелства, които поддържам и до днес. Туристическите дестинации, които посетихме все още са пред очите ми. Любимата ми дестинация беше Viana do Castelo, където гледката беше повече от удивителна. Разбира се, това нямаше да бъде така, ако не бяха и нашите екскурзоводи и нашите страхотни учители, които ни помагаха във всичко. Португалия е много красива държава със страхотна история“, сподели и Цветелина Събева, 10 „В“ клас, специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения“.

Екип по проекта: Миглена Пройнова, Вера Димова.

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица