Новини, Общество|05.04.2017 12:27

Фондация „Искам бебе” подкрепя фестивала „Семе българско“

снимка: РА „Елмазови“

Инициативата „Шанс за бебе” ще се реализира за четвърта поредна година с партньорството на Фондация „Искам бебе”. По време на фестивала „Семе българско, на 8 и 9 април, гостите ще могат да посетят базара за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, в който севлиевските децата са подготвили ръчно изработени предмети и сувенири.

С подкрепата на „Семе българско“ една севлиевска двойка вече се радва на своето ин витро бебе. Тази година средствата от базара ще бъдат дарени на новия партньор на фестивала – Движението за национална кауза – ДНК, в полза на кампанията „Направи го за България“. Председател и учредител на ДНК е известният телевизионен водещ и продуцент Андрей Арнаудов, познат от предаванията „Сблъсък“ и „Фермата” по БТВ.

Всеки, който желае може да се сътвори и дари за базара рисунка, пано, фигура от глина, бижу, плетиво, аксесоар, украса за дома и др. Предметите ще се събират на 7 април, от 9:00 до 17:00 часа в Младежки център, намиращ се на ул. „Канлъ дере“ №14 в Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар