Свържи се с нас

Новини

Кирил Добрев: Нека Габрово бъде мястото, откъдето ще тръгне промяната!

„В неделя избираме България! България има нужда от промяна!“ *Избори 2017*

Published

on

снимка: Пресцентър БСП

„Три пъти за последните три години съм заставал пред вас в тази пълна зала. Първият път бях новобранец и исках вашето доверие. Вие ми го дадохте в аванс, надявам се три години по-късно да не съжалявате. Изпълнил съм всичко онова, което съм обещал. Втората среща беше ключова, важна и решаваща. Вие издигнахте, работихте и избрахте президентът на Република България – Румен Радев. Промяната започна тук – в Габрово!“

снимка: Пресцентър БСП

С тези думи водачът на листата с кандидати за народни представители от „БСП за България“ Кирил Добрев се обърна към хората в препълнената зала „Възраждане“ по време на закриването на предизборната кампания на коалицията в Габрово.

снимка: Пресцентър БСП

„Днес заставам отново пред вас на изпит. Най-важният изпит в моята политическа кариера. Не искам от вас просто да гласувате. А да направим промяната и в Габрово. Тук да бъде мястото, от където да тръгне тя. Заедно да променим начина, стила и управлението на тази държава. Ако приемем, че Габрово е емблемата на управлението на ГЕРБ, какво стои зад тази емблема? За 10 години Габрово е намаляло с 10 хиляди човека. Всяка сутрин Габрово се изнася и заминава на работа в съседни градове. На 100 човека, които се пенсионират в Габрово, нови 47 само почват работа. И всичко това на фона на града с най-много усвоени европейски средства на глава от населението. И какво от това? Какво се е променило? На кой животът е станал по-добър?

И тук въпросът не е КОЙ, отговорът е ясен – Той! Въпросът е ДОКОГА? ДОКОГА ще живеем на стари лаври? ДОКОГА ще позволяваме да се уволняват български журналисти и да се контролира съдебната система с SMS-и? ДОКОГА интересите на Меркел и Ердоган ще определят нашата вътрешна същност и ще са преди интересите на България? ДОКОГА? Отговорът е само един – ДО 26 МАРТ!

снимка: Пресцентър БСП

Ние ще спечелим тези избори. Ще ги спечелим заради България. За да сложим край на този стил, начин и метод на управление. Твърдо сме амбицирани да спрем изтичането на млади хора от Габрово. Защото не можеш да имаш най-елитните училища и университет и всеки, който завърши – първата му работа да бъде да си тръгне от тук. Поемам ангажимент и ви гарантирам, че в габровска област ще има повече инвестиции, отколкото до сега, повече млади хора ще останат да живеят и работят тук.

снимка: Пресцентър БСП

Днес е лесно да обещая, че ще реша проблема с водопровода в Севлиево, защото той вече е решен. Парите за водопровода са отпуснати, но кметът Иван Иванов не иска да си подаде количествено стойностната сметка в Министерски съвет, който да му даде пари, защото ще му попречи на изборите и няма с какво да манипулира севлиевци.

Зная, че ще изпълним всичко това, защото зад себе си имам много сериозен екип. Най-важното нещо са хората. Успях да съхраня екипа си от преди две години, а днес да го разширя. Зная, че с Пенка и Весислава образование и икономика няма да се разминават като бързи влакове! С Петинка – всеки социално слаб и нуждащ се, ще си получи подкрепата от държавата. С Първан и Станимир в екипа, ще бъдем гаранти за това, че малкия и среден бизнес ще работи в по-добри условия, а земеделския производител ще бъде защитен с по-висока субсидия и гарантиран пазар. Вярвам, че с Трифон ще направим съдебната система по-справедлива и най-накрая ще възтържествува върховенството на закона. Политиците трябва да свалят ръце от съдебната система. А Кристина винаги ми е била еталон за човек, който се ангажира с политика, без да търси собствено облагодетелстване. Нейната кауза е да направи Габрово едно приятно място за живеене, където младите хора да останат.

Скъпи приятели, в неделя избираме България, защото знам, че България има нужда от промяна! И тази промяна е номер 10.“ С тези думи Кирил Добрев призовава за активно участие в изборите всички, които милеят за „Всичко българско и родно!“

снимка: Пресцентър БСП

снимка: Пресцентър БСП

снимка: Пресцентър БСП

БСП ЗА БЪЛГАРИЯ Е НОМЕР 10 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА!
„Поискай промяната“

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на Коалиция „БСП за България“. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица