Новини|13.01.2017 10:23

Уширяват по-малките, стръмните и главните улици на Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Продължава снегопочистването на градската улична в Габрово. Разчистват се и се уширяват по-малките улици, стръмните участъци, обработват се и главните улици, информираха от местната общинска администрация. Почиства се и общинската пътна мрежа и улиците в селата от Дружество „Димас”.

Тази сутрин всички ученици от населените места, в които няма училища са транспортирани.

Общински пътнически транспорт обслужва вътрешните градски, междуселищните и междуградските линии. Поради навявания има затруднения при обслжването на линиите в посока Здравковец и Кози рог.

Актуална информация за обслужването на вътрешноградските линии може да бъде получена на телефон 066 80 69 49, в интервала от 04:00 до 22:00 часа, а за междуселищните и междуградските линии – на телефон 066 80 55 66, в интервала от 06:00 до 20:00 часа.

Няма населени места без електрозахранване на територията на общината.

Пътят към Узана е почистен и опесъчен, пътните трасета между базите се уширяват, всички ски писти работят. Движението на автомобилите в това направление е препоръчително да бъде с вериги.

Движението през проход „Шипка“ се осъществява при зимни условия, при забрана за МПС за превоз на товари, с технически допустима максимална маса над 12 тона и ремаркета и полуремаркета, с технически допустима максимална маса над 10 тона.

Снегопочистването на пътните настилки в участъците Габрово – Трявна, Габрово – Севлиево, Габрово – Дряново и Люляци се извършва от машини на Областно Пътно управление.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар