Новини|10.01.2017 9:19

16 машини чистят Габрово от снега, 15 по селата

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

За почистване на пътната мрежа и улиците в градската част на Габрово от ОП „Благоустрояване” са включени 16 бр. специализирани машини, а общинската пътна мрежа се обработва с 15 бр. машини, информираха от местната общинска администрация.

Проходът Шипка е проходим при зимни условия, видимостта е добра. Пътната настилка е заснежена и обработена. Температурата на въздуха е минус 19° С, дебелината на снежната покривка – 110 см.

Пътят за Узана е почистен, обработен и проходим при зимни условия. Движението на автомобилите е препоръчително да бъде с вериги. Почистени са улиците вътре в комплекса. Височината на снежната покривка там е 110 см. Температурата на въздуха е минус 17°С. Времето е облачно, духа слаб вятър.

Пътните настилки в участъците Габрово – Трявна, Габрово – Севлиево, Габрово – Дряново и Люляци са почистени и обработени, републиканските пътища в цялата община са проходими при зимни условия.

Ограничено движение за тежкотоварни автомобили над 12 тона за третокласната пътна мрежа на територията на Област Габрово.

Общински пътнически транспорт покрива вътрешните градски и междуградски линии. От „Топлофикация –Габрово“ ЕАД съобщават, че топлоподаването е нормално.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар