Новини, Спорт|03.01.2017 11:49

Тече записването за участие в турнира по футбол на Габрово

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Тече записването за участие в традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Крайният срок за подаване на заявки ще изтече в 18 часа на 6-ти януари (петък), за когато е насрочена техническата конференция.

През тази година габровската „Шампионска лига“ ще отбележи четвърт век. 25-то издание на атрактивната надпревара, която събира любителите на футболната игра в зала „Орловец“ в началото на всяка година, ще стартира на 9-ти януари (понеделник).

Промени в Наредбата за провеждането на проявата през 2017-та няма. Турнирът отново ще бъде един, без разделяне на юноши и мъже, и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години.

Отборите ще играят с по шестима състезатели (5 полеви и вратар), остава валидно и правилото, че в един тим могат да бъдат записани не повече от двама състезатели, картотекирани във футболната Трета лига за сезон 2016/2017 година. Нямат право на участие футболисти картотекирани в клубове от Първа и Втора професионална лига за сезон 2016/2017 година, както и съдии, обслужващи проявата.

За да протече максимално стегнато и в нормални срокове, схемата за провеждането на турнира ще бъде с максимум 32 отбора. Тоест, предимство ще имат първите 32 тима, които се запишат чрез заплащане на предвидената такса, която и през 2017-а остава в размер на 150 лева.

Останалите документи, необходими за участие в турнира, са: Списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово, съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите, максимум 15 на брой, в който специално са отбелязани играчите от Трета лига (ако има такива); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите.

Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при заплащането на таксата в деловодството на „Общински спортни имоти“ в спортна зала „Орловец“, етаж IV.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар