Покана за публично обсъждане на проектобюджета на Община Севлиево

снимка: Община Севлиево, Архив

снимка: Община Севлиево, Архив

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 29, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета, Община Севлиево отправя покана към местната общност за участие в публичното обсъждане на Проекта на Бюджет за 2017г.

Очакват се предложения на граждани, представители на неправителствени организации, местния бизнес, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места, ръководители на второстепенни разпоредители и бюджетни звена.

„Вашите мнения, предложения и становища са съществен елемент от разработването на Бюджет 2017 г. на Община Севлиево“, споделят от местната общинска администрация.

Публичното обсъждане предоставя възможност на жителите на общината да получат детайлна информация за разработването на бюджета и да участват пряко в разискванията по конкретните параметри на приходната и разходната част.

Предложения, свързани с Бюджет 2017 г. и инвестиционната програма на Община Севлиево, ще се приемат в „Център за информация и услуги на гражданите” на Община Севлиево и на електронен адрес: sevlievo@sevlievo.bg в срок до 05.01.2017 г.

Публичното обсъждане ще се проведе на 21 декември (сряда) 2016 г. от 17,30 часа в зала 300 на административната сграда на Община Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар